star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 297 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 473 m²

    telek

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 297 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 473 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 297m²


Ár:

69 990 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
8 (5 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Miskolc, Martinkertváros, 297 nm-es, többgenerációs, téglafalazatú családi ház 473 nm-es saroktelken eladó. Az ingatlan a kilencvenes évek elején épült, statikailag tökéletes állapotú, egy főépületből és egy L alakban hozzáépített melléképületből áll, a főépület alsó szintjén pedig egy kisebb lakrész (nappali, háló és fürdő) található külön bejáratokkal, de a szintek és a két ház egybe is nyitható. Garázs és szuterén a ház alatt van. A főépület tetőhéjazata zsindely, a kisebbiké pedig cserép. A három külön bejáratú házrész elosztásából adódóan (három vizesblokk, 2 konyha) akár többféle átalakításra, külön bejáratra, vállalkozásra, de akár 3 lakásos társasházzá való alapításra is alkalmas lehet, tetőtere még pluszban beépíthető, így a felső lakrész nagyobbítható. Az épület perlit valamint részben nikecell szigetelést kapott, nyílászárói műanyag -és fa nyílászárók, fűtése gázcirkó kazánokról működik, cserépkályha és split klíma lehetőségekkel. Rezsije alacsony, a 2 vízóra, 2 gázóra, 2 villanyóra; rezsicsökkentés szempontjából jelenleg is két fogyasztásnak minősül!!! Rendezett, jó fekvésű,szépen parkosított udvar fúrt kúttal teszi kellemessé a családi házban élők mindennapjait. Az ingatlan az elmúlt évek folyamán folyamatosan szépítés, felújítás alatt van/volt, jelenleg a harmadik (legkisebb főépület földszinti) lakrész fürdőszobája befejezés előtti. Központi, nyugodt elhelyezkedés, buszmegálló a közelben. Hívjon és informálódjon nálam!
Az ingatlanról 3D séta, videó és ingatlan szkenner technikával készült precíz méretarányos alaprajz készült, melyet megtekinthet az alábbi linken:
https://my.matterport.com/show/?m=ZM8tjbHGM1D

Referencia szám: M271764


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641723


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641723

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 297 m², míg a hozzá tartozó teleké 473 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 235 657 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant dr. Rohács Andrea referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641723. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.