star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 210 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 669 m²

    telek

Vételár:

169 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 210 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 669 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 210m²


Ár:

169 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1995
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Igazi ritkaságot kínálunk eladásra, magával ragadó miliővel, csak a mi kínálatunkban!

Eladásra kínálunk Miskolc legexkluzívabb környékén Miskolctapolcán, egy mindössze 3 éve TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT és MEGÁLMODOTT álomházat TELJES BÚTORZATTAL és BERENDEZÉSSEL együtt!
Jelen tulajdonos páratlan ízlésvilágát mi sem bizonyítja, mint ez a csodálatos otthon!
Az ingatlan 30 cm-es porotherm téglából épült 15 cm-es HŐSZIGETELÉSSEL, ÚJ tető, GYÖNYÖRŰEN karbantartott és parkosított udvar, valódi épített székely kemence, TÉLIESÍTETT terasz, JAKUZZI, 1 állásos garázs, 3 állásos fedett kocsibeálló, PRÉMIUM meleg,- és hidegburkolatok, EGYEDI TERVEZÉSŰ konyhabútor, AEG márkájú beépített gépekkel.
Az otthon melegét gázkazán biztosítja PADLÓFŰTÉS kivitelben, a nyári hónapok átvészelésében pedig klímák állnak rendelkezésre.
Egy szó, mint száz... ha ide eljön és megnézi, BIZTOS vagyok benne, hogy az ingatlan kulcsai nélkül nem akar majd hazamenni!
MEGBÍZÓNK KIFEJEZETT KÉRÉSE, MEGTEKINTÉS CSAK IS IRODÁNKON KERESZTÜL LEHETSÉGES, AHOL EGY IDŐPONT EGYEZTETÉS UTÁN BEMUTATJUK AZ INGATLANT ÉS MINDEN FELMERÜLŐ KÉRDÉSRE VÁLASZOLUNK.
Várja megtisztelő hívását a Royal House Miskolc Ingatlaniroda.


Elhelyezkedés

Miskolc, Brassói utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645914


Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645914

Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Royal House Miskolc Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci (Brassói utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 669 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 169 millió Ft, négyzetméter ára 804 762 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 55%-kal magasabb. Az ingatlant Román Dávid referens a Royal House Miskolc Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645914. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.