star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 138 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 200 m²

    telek

Vételár:

68 millió Ft

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 138 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 200 m² telek

  • Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 138m²


Ár:

68 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1984
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Felújított kertkapcsolatos Sorház Mosonmagyaróváron!3Kínálatunkban szereplő sorház egy elegáns és modern otthon, amely Mosonmagyaróvár csendes szélén található. Az ingatlan 138 nm alapterülettel rendelkezik, elrendezése pedig 4 különálló szinten terül el valamint tartozik hozzá egy pince és egy 200 nm-es kertkapcsolat is!A földszinten található a konyha, egy tágas nappali étkezővel, valamint egy mellékhelyiség. A felső emeleteken két hálószoba, gardrób és tágas fürdőszoba található. A legfelső szinten pedig egy nagy szoba helyezkedik el. Minden szinten erkély valamint terasz található udvari nézettel.Az ingatlan teljes belső felújításon esett át 2019-ben, a fűtés gázkazánról működik padlófűtéssel és radiátoros hőleadással. Műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve. Víz, villanyvezetékek cseréje is megtörtént valamint modern burkolatokkal lett ellátva az egész otthon.Tökéletes választás azok számára, akik egy elegáns, modern és gondozott környezetben szeretnének élni. Ha további információkat szeretne kapni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot és tekintse meg ezt a különleges sorházat személyesen!


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6582681


+36 70

Ingatlannet kód: NET6582681


Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 138 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 68 millió Ft, négyzetméter ára 492 754 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jancsurák Tünde hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6582681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.