star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 508 m²

    telek

Vételár:

77 millió Ft

Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 508 m² telek

  • Eladó ház Mosonmagyaróvár

  • 150m²


Ár:

77 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA kínálatában eladó a #168508 hivatkozási számú MOSONMAGYARÓVÁRI CSALÁDI HÁZ.

Akár két generációnak is kiváló lehetőség, de két külön lakás is kialakítható az alsó és a felső szint külön-külön bejáratának köszönhetően.

A családi ház alsó szintje 1970-ben épült, családi házas övezetben, csendes utcában. A Mosoni Dunától, valamint a Rudolf-ligettől 200 méterre található. 2001-ben felújításra került, majd 2002-ben a felső szint lett kialakítva lakótérré.

Földszint: A ház szíve a tágas, napfényes nappali, gyönyörű kandallóval. A földszinten található két szoba, étkező-konyha, fürdőszoba, közlekedő, előszoba. A konyha alatt található egy téglával kirakott boltíves pince, mely baráti összejövetelekre kiválóan alkalmas.

Emeleti rész: Szerkezetkész állapotban van, ezt az új tulajdonos saját igényei szerint rendezheti be. A fenti rész hasznos területe 60 m2.

A fűtést gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadással, 2020-ban beépítésre került egy fatüzeléses kazán is, mely össze van kötve egy 1000 literes puffertartállyal, a fűtési költségek csökkentése érdekében, illetve van egy nagyon szép kandalló is, ezenkívül hűtő-fűtő klímával is felszerelt az egyik szoba.

Műanyag nyílászárók vannak a házban, redőnnyel és szúnyoghálóval.

Az épület egyik közösségi tere egy nagy, fedett terasz, ami az épület kert felé eső részén található.

A szépen parkosított kertben örökzöldek, valamint grillező, sütögető, és egy szép, nagy méretű kemence kapott helyet, valamint egy kis halastó és egy napozó rész zuhanyzóval került kialakításra. Az udvarban melléképületek találhatóak, 30 m2-es fűtött műhellyel, iroda helyiséggel és fatárolóval.

3 beállásos garázs található az udvar hátsó részében, amiből jelenleg az egyik beállás helyére egy 15 m2-es hűtőkamra lett kialakítva, ami egy vállalkozás számára kiváló lehetőségeket nyújt.

Ezt a nagy méretű, tágas, kellemes otthont ajánlom azok figyelmébe, akik csendes, nyugodt, ám ugyanakkor modern, minőségi kialakítású otthonra vágynak!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ MOSONMAGYARÓVÁRI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #168508

Az OPENHOUSE CENTER - GYŐR INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Mosonmagyaróvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653528


Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda

Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653528

Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda

Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó mosonmagyaróvári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 508 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 77 millió Ft, négyzetméter ára 513 333 Ft, ami a mosonmagyaróvári átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kocsis Csaba referens az Openhouse Center - Győr Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653528. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.