star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa, Belváros

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 150 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa, Belváros

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 150 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa, Belváros

  • 100m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
1975
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Nagykanizsa átmenő forgalomtól mentes, csendes utcájában, a belvárostól pár perc sétára, zárt udvaros társasházban, vált eladóvá, ez a minimál stílusban megálmodott igényes sorházi lakás, melyhez garázs valamint saját használatú zöldterületek tartoznak. Az ingatlan 1970-es években épült, a belső modernizálása pedig 2018-2019-es években készült. Ezen munkálatok kiterjedtek a teljes belső lakrészre, mely érintette az ingatlanban lévő helységek újbóli kialakítását.
Kicserélésre és modernizálásra kerültek:
- a külső és belső nyílászárok melyek alu redőnnyel és szúnyogálóval lettek felszerelve,
- a teljes villamoshálózat cseréje is megtörtént, bevezetésre került a 3 fázis (3x32A + éjszakai áram),
- energiatakarékos led világítás került a lakás minden helységébe,
- egyedileg kivitelezett elektromos infra padlófűtés került lerakásra,
- az épület homlokzata kapott egy 12cm-es külső homlokzati szigetelést,
- belső hőszigetelés és hangszigetelés,
- egyedi házimozi rendszer igényes beépítése a falakba,
- terasz beépítése, tolóajtóval és nagy üvegfelülettel hozzá egyedileg gyártott elektromos felső és oldalsó hővédő árnyékolok beszerelése,
- teljes biztonsági rendszer kiépítése (kamera + riasztó),
- beépített konyha gépesítve,
- rejtett lépcsővilágítás,
- nagy teljesítményű Samsung klíma beszerelése a felső szintre
A belső lakrész helységei: alsó szinten található egy nagy nappali étkező, melyből közvetlen teraszkapcsolattal tudunk kijutni az ingatlan mögött található saját zöld területre, mely térkővel és disznövényekkel teszi otthonossá az ott tartózkodást. Ezen kívül az ingatlanhoz a társasház zárt udvarán belül, ahová csak az ott lakok is elektromos kapun keresztül juthatnak be, tartozik egy közel 150m2-es zöld terület, épített kerti kiülővel, sütővel, bográcsozási lehetőséggel. Ezen területre bevezetésre került a villany és a víz is valamit kialakításra került itt egy automata öntözőrendszer. Visszatérve az ingatlanba, alsó szinten találunk még az igényesen kialakított konyhát, egy külön mellékhelységet, és egy lépcső alatt elrejtett tárolót ami egyben mosókonyha is. Felső szintre felérve egy kis közlekedőbe érkezünk ahonnan megközelíthető a 3 külön bejáratú szoba melyek közül az egyikhez erkélykapcsolat is tartozik, valamint a szép igényes fürdő melyben plusz egy wc is helyet kapott.
Közös költség nincs. Tájolása: Észak- Dél. Az ingatlanhoz az udvaron belül tartozik még egy igényesen felújított garázs, egy tároló és egy pincetároló is.
Ha Ön szeretne egy egyedi modern belsővel rendelkező, minden igényt kielégítő sorházi lakást, saját zöld területekkel, csendes nyugodt környezetben, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, automata öntözőrendszer, erkély, kertvilágítás, melléképület, padlófűtés, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, napvédő rolók, kertkapcsolat, háromfázisú áram, kamera rendszer, szúnyogháló, elektromos autó töltő, fali dekor burkolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Belváros, Nagykanizsa Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6495623


+36 30

Ingatlannet kód: NET6495623


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, belvárosi (Nagykanizsa Belváros) sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 150 m². További jellemzői: az építés éve 1975. Parkolási lehetőség: nincs. A sorház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 499 000 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6495623. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.