star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa, Palin

  • 165 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 262 m²

    telek

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa, Palin

  • 165 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 262 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa, Palin

  • 165m²


Ár:

74 900 000 Ft

Építés éve
1988
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Nagykanizsa kedvelt kertvárosi lakó pihenő övezetében, a Palini városrészben vált eladóvá, ez a felújított családi ház, igényes terasszal és könnyen kezelhető kis udvarral. A telek nagysága 262m2-es melynek szinte az utcafrontjára került megépítésre a ház 1988-ban. A mostani tulajdonosok folyamatosan karbantartották, újították az ingatlant, amit a 2020 éveben fejezeték be.
Amik ezen időszak alatt elkészültek:
Új nyílászárok kerültek beépítésre redőnnyel és helyenként szúnyoghálóval felszerelve, külső homlokzat szigetelése és színezése (10cm), új fürdő kialakítása mind az alsó mind a felső szinten, riasztó rendszer kiépítése, meleg burkolatok cseréje a szobákban nappaliban, egyedi minden igényt kielégítő terasz kialakítása, kemencével sütővel.... és sok hasznos funkcióval, (ponyvával téliesítése megoldott), dupla elektromos garázsajtó beépítése, felső szinten 3 db klíma beszerelése, rejtett decor világítások kivitelezése...stb.
Az ingatlan fűtéséről cirkó kazán radiátorok segítségével gondoskodik. Tájolás: Kelet-Nyugat. (napfényben gazdag belső terek)
Gépkocsik parkolása az épület előtt található térkővel ellátott területen valamint a garázsban is megoldott.
Belső lakrész helységei:
Alsó szint: Amerika konyha nappali és étkezőkapcsolattal, közlekedő, külön fürdő, külön mellékhelység, kamara, lépcsőház. Felső szint: 4 külön bejáratú szoba, kis gardrób, fürdő mellékhelységgel együtt. ( az egyik szoba nagyságának köszönhetően saját gardróbhelységet kapott ).
Az épület alapterülete a két szintet számolva összesen: Bruttó 190m2 - Nettó 165m2. ( Tetőtér beépítés )
A terasz és a kis udvar tökéletes helyszínként szolgál, minden családi vagy baráti parti megszervezésére, vagy egyszerűen a mindennapi munka fáradalmainak a kipihenésére.
Ha Ön szeretne egy olyan családi házat, amit egy tisztasági festést követően már csak be kell lakni, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, kertvilágítás, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, dekorvilágítás, kemence, kertkapcsolat, beépített szekrény, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Palin, Nagykanizsa Palin


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6545705


+36 30

Ingatlannet kód: NET6545705


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, palini (Nagykanizsa Palin) sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 262 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A sorház ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 453 939 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545705. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Palin ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.