star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykanizsa, Sánc

  • 212 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 2 162 m²

    telek

Vételár:

66 millió Ft

Eladó ház Nagykanizsa, Sánc

  • 212 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 2 162 m² telek

  • Eladó ház Nagykanizsa, Sánc

  • 212m²


Ár:

66 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Nagykanizsa sánci városrészében csendes lakópihenő övezetben, de mégis csak pár percre a várostól vált eladóvá ez az 1985-ben megépített két szintes családi ház.
Az épület beton alappal, tégla falazattal, beton födémmel és beépíthető tetőtérrel került kialakításra. A tulajdonosok folyamatos karbantartásának és gondoskodásának köszönhetően jó állapotnak örvend. A felújítás több lépcsőben zajlott:
-2005-ben a felső szinten újak lettek a hidegburkolatok, a fürdő, a kamra és a beltéri ajtók is kicserélésre kerületek.
-2013-ban a teljes tető lecserélésre került, beépítésre került a terasz, valamint az északi fal 5 cm-es homlokzati szigetelést kapott.
-2015-ben a melléképületek tetőhéjazata szintén lecserélésre került.
-2017-ben az alsó-felső szinten a fűtés modernizálásra került. (szintenként külön-külön cirkó kazán került beszerelésre)
-2023-ban az összes homlokzati nyílászárót műanyag profilszerkezetűre cserélték, szúnyoghálóval és redőnnyel felszerelve.
A ház villamoshálózata 1985-ben készült, de már rézvezetékkel.
A belső lakrész melegét szintenként cirkókazánok biztosítják radiátorokon keresztül, valamint mindkét szinten cserépkályhák is találhatóak.
A gépkocsik parkolása három külön bejáratú garázsban megoldott.
A telken ezen kívül számos melléképület is található.
Az aló-felső szint külön villany- és gázórákkal rendelkeznek, melynek köszönhetően akár két generációs házként is használható.
Ha Ön szeretne egy nagy családi házat csendes, nyugodt környezetben, átmenő forgalomtól mentes utcában, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet. Az ingatlan CSOK+ feltételeinek megfelel.
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7. alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, redőnyözött, új nyílászárók, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, melléképület, amerikai konyha, kertkapcsolat, dupla garázs, szúnyogháló, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Sánc, Nagykanizsa Sánc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6657116


+36 30

Ingatlannet kód: NET6657116


Az általad megtekintett eladó Nagykanizsa, sánci (Nagykanizsa Sánc) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 212 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 162 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 66 millió Ft, négyzetméter ára 311 321 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6657116. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Sánc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.