star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykőrös

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 921 m²

    telek

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó ház Nagykőrös

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 921 m² telek

  • Eladó ház Nagykőrös

  • 92m²


Ár:

18 900 000 Ft

Építés éve
1920
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vályog

Az ingatlanról:

Pest vármegyében, a folyamatosan fejlődő, szépülő Nagykőrösön eladó egy komfortos 92 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan belvároshoz közel található, 921 négyzetméteres nyeles telekre épült a 20-as években, vályog szerkezetű, palatetős, felújítandó állapotú. A vezetékek 2015-ben kilettek cserélve, ipari áram van a házban. Ablakok, ajtók fából vannak, cserére szorulnak. Vezetékes víz és fúrott kút is megtalálható, mindkettő vize iható. A fűtés jelenleg kályhával megoldott. Az ingatlanban bent van a gáz, melyet csak főzésre használnak. A csatorna derítőbe ürül. Az ingatlanban 3 szoba van, konyha, kamra, fürdőszoba és egy közlekedő rész amely terasz volt és beépítésre került. A tároló helységből elérhető a padlásfeljáró és innen lehet lejutni a pincébe is. A tetőtér nem beépíthető. A hatalmas kertben megtalálhatóak gyümölcsfák, illetve szőlő, ezen kívül is rengeteg kihasználatlan hely van, mely számtalan lehetőséget tartogat magában.
Az ingatlan közelében találhatóak boltok, játszótér, éttermek, iskola, óvoda, buszmegálló, SZTK, orvosi rendelő, sportolási lehetőségek. A vasútállomás 10 perc sétával megközelíthető, a belváros kényelmes sétával 15 perc alatt elérhető, innen pedig buszok indulnak a környező településekre.
Lát benne fantáziát? Megtekintené? Még el kell adnia valamit? Nem áll rendelkezésére a teljes összeg, hitelt venne fel? Az OTP Ingatlanpont komplex szolgáltatást nyújt, így szakértői pénzügyi tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel és kedvező hitelkonstrukciókkal állunk rendelkezésére a hét minden napján. Igény esetén korrekt ügyvédi közreműködést tudunk biztosítani.
Kérdés esetén várom a hívását, keressük meg együtt álmai otthonát!

Referencia szám: M270301


Elhelyezkedés

Nagykőrös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642373


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642373

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó nagykőrösi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 921 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 205 435 Ft, ami a nagykőrösi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pócsik Attila referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642373. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.