star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykovácsi

  • 128 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 937 m²

    telek

Vételár:

130 millió Ft

Eladó ház Nagykovácsi

  • 128 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 937 m² telek

  • Eladó ház Nagykovácsi

  • 128m²


Ár:

130 000 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó egy bájos családi otthon Nagykovácsi Ófalujának csendes mellékutcájában.

A ház egy csendes utcában helyezkedik el, távol a város zajától és nyüzsgésétől, így tökéletes otthoni menedék lehet azoknak, akik szeretnének elvonulni a mindennapi élet stresszétől.
A telek mérete 937 négyzetméter.
Az utcafrontja mesebeli, fűzfák és a patakpart övezi.

A lakóterület 95 nm, valamint további kb. 36 nm nyitott, fedett terasszal, egy 23 négyzetméteres garázzsal és egy könnyen szobává alakítható 10 négyzetméteres tárolóval, valamint egy 2 négyzetméteres pincével rendelkezik.
Az otthon előszobából, két hálószobából, egy zuhanyzóval és káddal felszerelt fürdőszobából, különálló wc-ből és egy hatalmas amerikai konyhás étkezős nappaliból áll.

A ház maga szép és gondozott külsejű.
A bejárati ajtón belépve tágas előszobába érkezünk, ami lehetőséget ad a vendégek fogadására vagy az otthoni ruházat és cipők tárolására.
Az előszobából nyílik a nappali, amely a ház központi helyisége. A nagy ablakoknak köszönhetően a természetes fény árad be, és a nappali egész nap világos és barátságos.

A konyha modern és jól felszerelt, tökéletes hely a finom ételek elkészítéséhez.
A konyhából nyílik egy étkező, ahol a család és barátok kényelmesen elférnek közös étkezések alkalmával.

A házhoz tartozik egy gyönyörű kert, ahol a természet közelségét élvezheti.
Ezenkívül van egy terasz, ahol a kellemes nyári estéken élvezheti a friss levegőt, vagy baráti összejöveteleket rendezhet.
A homlokzatot 10 centiméter vastag hőszigetelés borítja.
A fűtést és a meleg víz-ellátást modern és költséghatékony Saunier kondenzációs kazán biztosítja, de van lehetőség fatüzelésű kandallóval történő fűtésre is.

A község csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el, amely kiváló lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének elszakadni a városi forgatagtól, ugyanakkor közel akarnak maradni Budapesthez.
Természeti szépségei közé tartozik a környező dombvidék, erdők és patakok, amelyek ideálisak kirándulásokhoz, túrázáshoz és természetközeli tevékenységekhez.
Számos túraútvonal és kerékpárút található a közelben, amelyek lehetővé teszik az aktív kikapcsolódást és a természet közelségét.

A községben élő emberek barátságosak és vendégszeretők.
A lakosság vegyes, különböző életkorú emberekkel, családokkal és idősebb generációkkal.

A helyi közösség számos rendezvényt és programot szervez, amelyek összehozzák az embereket.
Sportesemények, fesztiválok és kulturális programok színesítik az életet Nagykovácsiban.
Emellett a településben található iskolák, óvodák és sportlétesítmények is hozzájárulnak a közösség egészséges és aktív életmódjához.

Összességében Nagykovácsi egy bájos település, amely ideális választás azok számára, akik szeretnének egy kisvárosi életet élni, miközben élvezik a természet szépségét és a vidéki nyugalmat.

Ha bármi kérdése van,vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant hívjon bizalommal akár hétvégén is.

A település maga is tele van bájjal és jellegzetességekkel.


Elhelyezkedés

Nagykovácsi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554384


XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6554384

XI. kerület - Bicskei utca

XI. kerület - Bicskei utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagykovácsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 937 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 130 millió Ft, négyzetméter ára 1 015 625 Ft, ami a nagykovácsi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Bojtor Ádám referens a XI. kerület - Bicskei utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6554384. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykovácsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.