star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykovácsi

  • 441 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 534 m²

    telek

Vételár:

459 millió Ft

Eladó ház Nagykovácsi

  • 441 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 534 m² telek

  • Eladó ház Nagykovácsi

  • 441m²


Ár:

459 000 000 Ft

Építés éve
2021
Szobák száma
8
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Nagykovácsiban , az agglomeráció egyik legszebb gyöngyszemében, gyönyörű elképesztő panorámás, kiemelt zöldövezetben természetvédelmi területtel közvetlen határos utcában kínáljuk megvételre ezt az elragadó építési stílus jegyekkel megáldott, rendkívüli megjelenésű, kívül és belül egyaránt elképesztően harmonikus, mintegy 440nm-es,a luxusigényeket is abszolút kielégítő családi házat. Az ingatlan 2021-ben készült el,kimondottan csúcskategóriás minőségben és anyagokból. Az egyedi adottságú, szabályos alakú enyhén lejtős telek mérete 1534nm. A kert rendkívül rendezett és gondozott,csodálatosan bájos,megkapó növényekkel,bokrokkal és fákkal valamint egy majdnem teljesen kész medencével tarkított, egyfajta varázs jellemzi. Az egész ingatlan teljesen körbenapozott beleértve a házat is. Nagyon nagyvonalú érzés itt lenni. Maga a lakótér alapvetően két szinten került kialakításra amit szinteltolások tarkítanak. A földszinten óriási duplagarázs, nagy, tágas méretű,közvetlent grillekkel és kemencével kiépített terasz (itt valóban úgy érzi,hogy a lába előtt hever a világ) kapcsolatos két tagolású nappali, konyha-étkező,kamra és háztartási helyiség, teraszkapcsolatos dolgozó szoba,fitnesz helyiség saját zuhanyzóval és infra szaunával, továbbá tágas előszoba-folyosó fekszik. Az alsó szinten a szülői hálószoba, négy gyerekszoba,két fürdőszoba és gardrób került kialakításra. Az összes szoba teraszkapcsolatos, igen kényelmes méretű. Ezen a szinten húzódik található még egy számos lehetőséggel bíró helyiség ami lehet akár garázs vagy hobby szoba is. A ház megépítése során külön hangsúlyt helyeztek a tágas,nagy élhető terek kialakítására, valamint minden helyiségben nagyméretű,igényes, fából készült nyílászárok biztosítják a természetes fényt. . Az épület akár azonnal ketté is osztható mint két ikerház, a telek méreténél fogva egy másik,különálló ház építésére is lehetőség nyílhat.
A jelenleg divatos de elcsépelt stílustól eltérő, egyedi megjelenést és valóban élhető, kimondottan harmonikus otthont keresőket azonnal elcsábítja, a telekről és magából a házból élvezhető meghitt nyugalom, intimitás és elképesztő panoráma, a mögöttünk lévő erdő közelsége pedig azonnal lenyűgözi.

Alapvető műszaki tartalom: :
-konyha,beépített Siemens gépekkel
-beépített szekrények
-központi porszívó
-WOLF fűtési rendszer melegvíz kollektorokkal, fa tüzelésű kazán a rendszeren belül
–kandalló
-5 tonnás auto emelő lift
-SLV márkájú LED-es lámpatestek az egész házban
-elektromosan mozgatható tetőtéri ablakok és azokon szintén elektromos mozgatású alumínium redőnyök
-táv felügyeleti riasztó és kamera rendszer
-konditerem, infra szauna
Az ingatlan vételára 385 FT/euró árfolyamon lett meghatározva.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
30m²
Fürdőszoba
7.44m²
Szoba
12.04m²
Szoba
12.3m²
Szoba
11.7m²
Gardrób
8m²
Közlekedő
22m²
Közlekedő
15.62m²
Szoba
25.52m²
Szoba
16.87m²
Gardrób
8.94m²
Fürdőszoba
8.94m²
Terasz
40.3m²
Terasz
26.8m²
Gardrób
4m²
Előszoba
8.46m²
Hall
20.5m²
étkező
10.63m²
Gardrób
5.37m²
Szoba
11.27m²
Kamra
1.04m²
Nappali
32m²
Konyha
8.7m²
Közlekedő
13m²
Fürdőszoba
7.12m²
Előszoba
4.8m²

Elhelyezkedés

Nagykovácsi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6564608


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6564608

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagykovácsi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 441 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 534 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 459 millió Ft, négyzetméter ára 1 040 816 Ft, ami a nagykovácsi átlaghoz képest 2%-kal magasabb. Az ingatlant Kalicz Zoltán referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564608. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykovácsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.