star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykovácsi

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 008 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Nagykovácsi

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 008 m² telek

  • Eladó ház Nagykovácsi

  • 75m²


Ár:

89 900 000 Ft

Építés éve
2009
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

Nagykovácsi Zsíroshegy legkedveltebb,erdővel határos, utolsó, csendes utcájában kínálunk eladásra igen jó állapotú, teljeskörűen felújított nagyon jó beosztású, kimondottan lakható, barátságos, mintegy 75nm alapterületű családi házat. A gyönyörűen karbantartott,teljesen sík,abszolút körbenapozott 1008nm-es varázslatos telek felületét elképesztően gyönyörű gyümölcsfák,bokrok és pázsit tagolja. A ház minden porcikáján érezni az átgondolt és jól megtervezett,nagyon harmonikus, bájos kialakítást és elrendezést. Rendkívül világos, korszerű, hőszigetelt, új műanyag nyílászárókkal minden irányból ellátott. Elől és oldalt terasz veszi körül, ahová a ház bejárata mentén illetve a konyha-nappali együtteséből juthatunk ki. Az előszobából nyílik kényelmes,nagyon világos,közvetlen panorámás teraszkapcsolatos nappali, konyha-étkező valamint egy igazán stílusos fürdőszoba. Az emeleten a kényelmes, világos társalgóból nyílik a jelenleg gardóbként használt de akár még egy gyerekszobának is kialakítható szoba valamint az óriási belmagasságú szintén napos hálószoba csodálatos panorámával az erdőre. Minden helyiségben meseszép burkolat található,elképesztő stílust és megjelenést biztosítva a belső tér számára. A ház egy része alatt hasznos pince is kialakításra került. A kertben az utcafront felé eső részén nyitott, viacolorral burkolt gépkocsi beálló biztosít két- három autó számára beállási lehetőséget. Az ingatlanra az abszolút körbenapozott fekvés és a fantasztikus kilátás a az erdő irányába a jellemző, a nap egész nap körbe süti. Az utcában nagyon szép családi házak és növények váltják egymást. A hangulat alapvető tulajdonság,itt biztosan jó lehet lakni,próbálja ki Ön is!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Gardrób
5m²
Szoba
23.5m²
Fürdőszoba
5m²
Konyha
6.11m²
Nappali
22m²

Elhelyezkedés

Nagykovácsi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6603005


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6603005

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagykovácsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 008 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 198 667 Ft, ami a nagykovácsi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Kalicz Zoltán referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603005. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykovácsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.