star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykovácsi

  • 260 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 670 m²

    telek

Vételár:

285 millió Ft

Eladó ház Nagykovácsi

  • 260 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 670 m² telek

  • Eladó ház Nagykovácsi

  • 260m²


Ár:

285 000 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődő!

TAVASZI-NYÁRI AKCIÓ! HA JÚNIUS 30-IG SZERZŐDÉST KÖT, 5 MILLIÓ FT ÉRTÉKŰ, GÉPESÍTETT KONYHABÚTORT ADUNK AJÁNDÉKBA!

Örömmel mutatom be Önnek ezt a gyönyörű, összesen 260 m2-es 3 szinten ,amely Nagykovácsi egyik legszebb részén található, Nagyszénás déli részén.
Otthonos, akár több generáció számára alkalmas, tágas terekkel, gyönyörű kerttel extra csendes helyen.

Magas műszaki tartalom:

13 kW-os hőszvattyú, 8kW-os napelem rendszer szaldós elszámolással. Elektromos autó töltési lehetőség.

Kiváló esztétikum: felejtse el a hétköznapi átlagos megjelenést. Választhat szinte bármi közül. Belső építészünkkel egyeztetve a lehetőségek szinte korlátlanok.

Az ingatlan környezete fantasztikus, hiszen a telek 670 nm (nem túl nagy, de nem is kicsi) és csodálatos kilátással rendelkezik a környezetére.

Minden egyéb információért, műszaki leírásért keressen bizalommal. Hívjon és örömmel szervezek egy bemutatót! Az ár irányár!

SID ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364379


Elhelyezkedés

Nagykovácsi, Modern kényelem, vidéki békesség


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6623764


+36 70

Ingatlannet kód: NET6623764

Az általad megtekintett eladó nagykovácsi (Modern kényelem, vidéki békesség) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 670 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 285 millió Ft, négyzetméter ára 1 096 154 Ft, ami a nagykovácsi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Sima István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623764. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykovácsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.