star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagykozár

  • 145 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 961 m²

    telek

Vételár:

87 millió Ft

Eladó ház Nagykozár

  • 145 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 961 m² telek

  • Eladó ház Nagykozár

  • 145m²


Ár:

87 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1993
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Pécstől 3 km-re lévő Nagykozárban egy 145 nm-es 2 szintes , jó állapotú családi házat,4 szobával,különálló garázzsal, + szuterénnal.A földszinten előszoba, nappali,szoba, fürdőszoba , wc, kamra , konyha, étkező felosztással, tetőtérben 3 szoba , gardrób, fürdőszoba wc-vel, közlekedő folyosóval.A szuterénben, kazánház, fáskamra és 3 db háztartási helyiség található. Az udvaron külön álló garázs és kis tároló található, a kert nagyon szépen karbantartott, gondosan ápolt.A közelben bolt ,posta , orvosi rendelő, gyógyszertár, sportpálya, szép park is található.A természet közelsége és a nagyváros rövid távolsága miatt ideális választás családosoknak a nyugodt falusias légkör itt már fellelhető .Ha felkeltettem érdeklődését , kérem hívjon és tekintse meg ezt a szép ingatlant.

Referencia szám: HZ041569-IN


Elhelyezkedés

Nagykozár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6656046


+36 20

Ingatlannet kód: NET6656046

Az általad megtekintett eladó nagykozári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 145 m², míg a hozzá tartozó teleké 961 m². További jellemzői: az építés éve 1993, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 87 millió Ft, négyzetméter ára 600 000 Ft, ami a nagykozári átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kassai Ramóna referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656046. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykozár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.