star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyrákos

  • 131 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Nagyrákos

  • 131 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Nagyrákos

  • 131m²


Ár:

65 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #164411 hivatkozási számú NAGYRÁKOSI IKERHÁZ.

AZ ŐRSÉGBEN varázslatos Nagyrákos településén kínálunk eladásra egy lenyűgöző, 131 M2-ES TÉGLA ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZAT. Ez az otthon nem csupán egy hely, ahol élsz, hanem egy életstílus, egy hangulat és egy igazi kikapcsolódás központja. Az ingatlan már átesett egy teljeskörű esztétikai és műszaki felújításon, így az új tulajdonosnak már csak a saját stílusát és egyéniségét kell hozzáadnia a berendezéssel és dekorálással.

FŐBB JELLEMZŐK:

* ELEGANCIA KÉT SZINTEN: A földszint és a tetőtér tökéletes harmóniában találkozik, teremtve ezzel egy kifinomult életteret.
* 3 TÁGAS SZOBA: Az ingatlan elrendezése három kényelmes szobát kínál, melyeknek felhasználása szinte végtelen: hálószoba, dolgozószoba, vendégszoba vagy hobbi terem.
* MÉRET ÉS MAGASSÁG: Több mint 270 cm-es belmagasságának köszönhetően a terek tágasak és felszabadítóak, amelyek segítenek a harmónia és nyugalom megteremtésében.
* PRÉMIUM ANYAGOK: A felújítás során kizárólag minőségi anyagok, burkolatok, nyílászárók és tető került felhasználásra, hogy hosszú éveken keresztül magas színvonalú élményt biztosítson.
* KIS UDVAR, KÖNNYŰ KARBANTARTÁS: A kis udvar egy olyan hely, ahol a természet és a könnyű karbantartás összegyűlik, hogy még kellemesebbé tegyék az itt eltöltött időt.
* ÖSSZKÖZMŰVES, ELEKTROMOS FŰTÉS: Az ingatlan összközműves, és a modern elektromos fűtésrendszer gondoskodik a komfortos hőmérsékletről.
* NAPELEMHEZ VEZETÉKEK KIÉPÍTÉSRE KERÜLTEK ÉS AZ ENGEDÉLY IS BESZEREZVE.
* Üdülőövezeti részen

Ez az ingatlan nem pusztán egy ház, hanem egy olyan otthon, ahol minden egyes részlet a minőséget, a harmóniát és a kényelmet tükrözi. A csendes, pihenésre alkalmat adó környezetben található, ahol mindennapi életed minden terhektől megszabadulhatsz.

Ha érdeklődsz, vagy további információkat szeretnél megtudni erről a csodálatos ingatlanról, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeken.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ NAGYRÁKOSI IKERHÁZ, vagy bármely más IKERHÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #164411

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A IKERHÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Nagyrákos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6551571


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


65 000 000 Ft

Nagyrákos, Igényesen felújított ikerház

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 131m²

69 000 000 Ft

Nagyrákos, Igényesen felújított ikerház

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 142m²

69 000 000 Ft

Nagyrákos

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 142m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6551571

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagyrákosi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 131 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. Az ikerház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 496 183 Ft, ami a nagyrákosi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Bencik Márton referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551571. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyrákos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.