star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nagyrákos

  • 142 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

69 millió Ft

Eladó ház Nagyrákos

  • 142 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Nagyrákos

  • 142m²


Ár:

69 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #164412 hivatkozási számú NAGYRÁKOSI IKERHÁZ.

Ha minőséget és kényelmet keresel, ne keress tovább! Eladásra kínáljuk ezt a lenyűgöző, 142M2-ES TÉGLA ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZAT, mely a bájos Nagyrákos TELEPÜLÉS ŐRSÉGÉBEN TALÁLHATÓ. Az ingatlan nem csupán egy ház, hanem egy otthon, mely esztétikailag és műszakilag is átesett egy teljeskörű felújításon, ÍGY A JÖVŐBELI TULAJDONOSNAK MÁR CSAK A SZEMÉLYES ÉRINTÉSEKET ÉS DEKORÁCIÓKAT KELL HOZZÁADNIA.

FŐBB JELLEMZŐK:

* 2 SZINTES ELEGANCIA: A földszint és a tetőtér harmonikus összhangja teremti meg a tökéletes otthont. A kiváló elosztás lehetővé teszi, hogy az otthon minden négyzetméterét hatékonyan kihasználd.
* 3 TÁGAS SZOBA: Az ingatlan elrendezése három kényelmes szobát kínál, amelyek változatos célokra használhatóak - hálószoba, dolgozószoba, vendégszoba vagy akár hobbi terem.
* MAGAS BELMAGASSÁG: A több mint 270 cm-es belmagasság tágasság érzetet nyújt, és lehetővé teszi a kreatív belső tér kialakítását.
* MINŐSÉGI ANYAGOK: Az ingatlan felújítása során kizárólag minőségi anyagok és burkolatok kerültek felhasználásra, így a tartósság és az esztétikum egyaránt garantált.
* KÉNYELEM ÉS KARBANTARTÁS: A kis udvar lehetőséget nyújt könnyű karbantartásra, így nem kell aggódnod a terület gondozásáért.
* ÖSSZKÖZMŰVES, ELEKTROMOS FŰTÉS: Az ingatlan összközműves, de az elektromos fűtés rendszer került előtérbe, ami hatékony és környezetbarát hőforrást biztosít.
* NAPELEMHEZ VEZETÉKEK KIÉPÍTÉSRE KERÜLTEK ÉS AZ ENGEDÉLY IS BESZEREZVE.
* Üdülőövezeti részen

Ez az ingatlan nem csak egy ház, hanem egy életstílus lehetősége. Csendes környezet, ahol pihenésre és feltöltődésre van lehetőség, miközben minden modern komfortot élvezhetsz. Változtasd meg az életed és válj részévé ennek a lenyűgöző otthonnak!

Ha érdeklődsz vagy további információkat szeretnél az ingatlanról, ne habozz, lépj velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeken.

Az ingatlan megtekintése előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ NAGYRÁKOSI IKERHÁZ, vagy bármely más IKERHÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #164412

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A IKERHÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Nagyrákos


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6551592


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


65 000 000 Ft

Nagyrákos, Igényesen felújított ikerház

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 131m²

69 000 000 Ft

Nagyrákos, Igényesen felújított ikerház

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 142m²

65 000 000 Ft

Nagyrákos

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 131m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6551592

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nagyrákosi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 43 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. Az ikerház ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 485 915 Ft, ami a nagyrákosi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bencik Márton referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551592. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagyrákos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.