star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesszentandrás

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 3 223 m²

    telek

Vételár:

27,3 millió Ft

Eladó ház Nemesszentandrás

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 3 223 m² telek

  • Eladó ház Nemesszentandrás

  • 85m²


Ár:

27 300 000 Ft

Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Néhol ennyiért egy telket sem, itt egy 3 és fél szobás, összközműves, tégla családi házat, gyümölcsfákat, nagy területet, nyugalmat - Zalaegerszegtől mindössze 15 percnyire!

Nemesszentandrás csendes, mégis központi részén vált eladóvá ez a 85 m2 - es 3 és fél szobás családi ház, gondozott területen!

Az ingatlan helyet ad három nagy és egy félszobának, egy tágas előtérnek, egy szintén tágas konyha - étkezőnek, egy spejznek, egy fürdőkáddal felszerelt fürdőnek, s egy külön helyiségben található toalettnek.

Szerves részét képezi az ingatlannak egy 30 m2 - es különálló épület, mely egy önálló lakrésznek, vagy vállalkozásnak is alkalmas. A létesítmény számos melléképületnek, garázsnak, s egy hűs pincérnek is helyet ad.

A bokrokkal és fákkal beültetett, teljesen bekerített épület téglából épült, stukatúros födémmel rendelkezik, tetejének fedése cserép, mely nagyon jó állapotú, pár évvel ezelőtt újult meg, ahogy a házat körbeölelő ereszcsatorna is.

Az ingatlan helyiségeit és külső állapotát tekintve jó állapotú, és igényeknek megfelelően azonnal költözhető.

A családi ház melegvíz ellátásáért villanybojler felel, melegéről konvektoros fűtés gondoskodik. Három fázis is bevezetésre került az ingatlanba, 3x25 Amper.

A tágas otthon egy gondozott, körbekerített, 1773 m2 - es területen helyezkedik el, mely sok virágbokornak, gyümölcsfának ad otthont, valamint az állatok számára alkalmas melléképületek megléte lehetővé teszi azok tartását is.

A telken található egy kút is, mely nagyban megkönnyíti a növények locsolását.

A tulajdonos ajándékba ad egy, a ház mellett található 1450 m2-es gyümölcsös megnevezésű, külön helyrajzi számmal rendelkező területrészt is, mely számos gyümölcsfának (alma, körte, dió, szilva, meggy, barack) ad otthont.

A családi ház lokációját tekintve nagyszerű: csendes, nyugodt, zöld környezetben helyezkedik el Nemesszentandráson, Zalaegerszegtől mindössze 15 percnyi autóútra.

A mindenki számára fontos szociális és egészségügyi ellátottság a településen hiánytalanul jelen van, azonban Zalaegerszeg elérése is 15 perc alatt megoldott.

Ajánlom azoknak:

- akik azonnal beköltözhető, tehermentes ingatlant keresnek
- akik előnyben részesítik a csendet és nyugalmat, egy várossal szemben
- akik szeretnék megtermelni a zöldséget és gyümölcsöt családjuk számára
- akik megfizethető áron szeretnének hozzájutni egy jó állapotú, beköltözhető családi házhoz,
- akik a munka, iskola, óvoda miatt fontosnak tartják a város adta lehetőségeket és Zalaegerszeg gyors elérését!

Irányára: 27.300.000,- ft

Megtekintési időpontért keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 356289


Elhelyezkedés

Nemesszentandrás, Nemesszentandrás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6550188


+36 70

Ingatlannet kód: NET6550188

Az általad megtekintett eladó nemesszentandrási (Nemesszentandrás) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 223 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 27,3 millió Ft, négyzetméter ára 321 176 Ft, ami a nemesszentandrási átlaghoz képest 32%-kal magasabb. Az ingatlant Juhász Judit referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6550188. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesszentandrás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.