star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesszentandrás

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 3 582 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Nemesszentandrás

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 3 582 m² telek

  • Eladó ház Nemesszentandrás

  • 120m²


Ár:

19 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zala vármegyében, szép, csendes környezetben, a TELEK VÉGÉN PATAKKAL, ásott KÚTTAL rendelkező 3582 m2-en található családi ház várja Új Gazdáját.

Ha nyugodt és harmonikus környezetben szeretne Otthonra lelni, akkor ez a Nemesszentandráson található, kiváló adottságú HÁROM SZOBÁS CSALÁDI HÁZ tökéletes választás!

Az otthon 120 m2-en ad helyet 3 tágas nagyszobának, egy nagyméretű konyha – étkezőnek, egy zuhanyzóval és fürdőkáddal felszerelt fürdőszobának, külön helyiségben egy toalettnek, valamint egy előtérnek.

A ház és a melléképület között térkővel ellátott terasz található, amely ideális helyszín lehet baráti összejövetelekhez.

Az ingatlan falazata tégla. A tető palával fedett. Nyílászárói fából készültek.

A melegről gázkazán és vegyestüzelésű kazán gondoskodik radiátor hőleadókkal.
A melegvizet a gázkazán biztosítja.
A szobák padozata parketta illetve laminált padló. A többi helység hidegburkolatot kapott.

A ház 1990-ben történt felújítás és bővítés során bővült egy szobával, fürdőszobával és toalettel, valamint pincével.

Az ingatlan egy 3582 m2 - es területen terül el, melynek minden oldala körbekerített, valamint egy ásott kút is található.

A házhoz tartozó terület végén egy PATAK csordogál, ami még különlegessebbé teszi a környezetet.

Találunk még itt sok féle gyümölcsfát is. Köztük cseresznye, dió, szilva, Egy nagy méretű garázst, fatároló kamrát, nyári konyhát, valamint korábban istállóként használ helységet.

A csendes környék és zöldövezet biztosítja a nyugodt, harmonikus életet.

Az épület adottságainak köszönhetően a lehetőségek szinte korlátlanok, és ideális választás lehet azoknak is, akik saját elképzelésük szerint kívánják kialakítani jövendő otthonukat.


Ajánlom ha,

- kimondottan nagy területet szeretne

- előnyben részesíti a csendet és nyugalmat a várossal szemben

- szeretné megtermelni a zöldséget és gyümölcsöt családja számára

- megfizethető áron szeretne hozzájutni egy jó állapotú, beköltözhető családi házhoz.

Használja ki a CSOK által nyújtott lehetőségeket, hogy kedvezőbb feltételekkel tudja megvásárolni az ingatlant!

Irodánk ingyenes hitel-tanácsadással és hitel ügyintézéssel, kedvező díjszabású ügyvéddel várja Ügyfeleinket. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366605


Elhelyezkedés

Nemesszentandrás, Nemesszentandrás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647206


+36 20

Ingatlannet kód: NET6647206

Az általad megtekintett eladó nemesszentandrási (Nemesszentandrás) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 582 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 165 833 Ft, ami a nemesszentandrási átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Jánosné referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647206. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesszentandrás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.