star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nógrádsáp

  • 228 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 760 m²

    telek

Vételár:

51 millió Ft

Eladó ház Nógrádsáp

  • 228 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 760 m² telek

  • Eladó ház Nógrádsáp

  • 228m²


Ár:

51 000 000 Ft

Építés éve
1977
Szobák száma
6
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Nógrádsáp község Nógrád megye délnyugati részén helyezkedik el Cserhát dombság lankái között.
Az általam kínált családi ház több bejárattal rendelkezik, két szintes, melyek egymástól elválaszthatók. Két fürdőszobával rendelkezik, jelen állapotába is lakható és lakott, de felújítása megkezdődött. Tetőtér beépítésre kialakított.
Falusi CSOK-ra alkalmas.
Fűtés gázkazánnal, vagy vegyes tüzelésű kazánnal is lehetséges, mindkettő a pincerészen üzemel. A főépület mellé engedéllyel épített raktár és garázs biztosítja a járművek és használaton kívüli ingóságok tárolását.
A beálló mellett kerti tó helye kialakításra került, befejezésre vár, további méretnagyobbítása is lehetséges. A telek határán patak csörgedezik, egyébként a központban lévő ingatlan csendes, nyugodt, átmenő forgalomtól mentes zsákutca végén található. Panoráma tökéletes.
Kisebb csere Vác-Nógrádsáp környékén lehetséges.

Hétvégén is szívesen várom hívását, megtekintést rugalmasan szervezem!


Elhelyezkedés

Nógrádsáp


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609589


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609589

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nógrádsápi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 228 m², míg a hozzá tartozó teleké 760 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 51 millió Ft, négyzetméter ára 223 684 Ft, ami a nógrádsápi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pinter Tamás referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609589. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nógrádsáp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.