star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyergesújfalu

  • 165 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 905 m²

    telek

Vételár:

43,99 millió Ft

Eladó ház Nyergesújfalu

  • 165 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 905 m² telek

  • Eladó ház Nyergesújfalu

  • 165m²


Ár:

43 990 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nyergesújfalu csendes részén, két szintes családi ház eladó!!Az ingatlan zsákutcában található, így nincs átmenő forgalom sem, mégis gyalogosan könnyedén elérhető az iskola, óvoda, bölcsőde, kisbolt, buszmegálló és vonatállomás is.Az alsó szinten egy nappali-étkező-konyha található, illetve egy fürdőszoba és a feljáró az emeletre. Ott 3 szoba lett kialakítva, és egy wc kézmosóval. Ennek a teljes befejezése már az új tulajdonosra vár. Külön bejárattal egy mosókonyha van az alsó szinten, és két hálószoba + fürdő az emeleten. Egy tágas garázs is tartozik a házhoz, ahonnan a mosókonyhába is közvetlen ajtó vezet. A kert 905 nm-es, ahol a tulajdonos most is zöldséget, gyümölcsöt ültetett, illetve szépen termő gyümölcsfák is vannak. Egy beton alapú medence helyet kapott a hátrébb eső részen, így teljesen elszeparálva élvezhetjük a jó időben. Elől egy gyönyörű virágoskert van, míg a bejáratnál egy saját kis kerti tavat csodálhatunk. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, radiátoros hőleadókkal. A villanyvezetékek újra vannak húzva, mindemellett ipari áram is elérhető. A vízcsöveket is kicserélték annak idején. A gázcsonk házon belül van, így igény esetén bármikor használható. A ház tégla építésű, a tető jó állapotú, cserép fedésű. További kérdés, megtekintési szándék esetén keressenek bizalommal! Hitel? Csok? Babaváró? Akár erre az ingatlanra szeretné, akár másikra, keressen bizalommal!Díjmentesen tanácsadás.
Stróbl Gyöngyi +36304559956

Referencia szám: HZ099514


Elhelyezkedés

Nyergesújfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6570468


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6570468

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó nyergesújfalui családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 905 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 43,99 millió Ft, négyzetméter ára 266 606 Ft, ami a nyergesújfalui átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Stróbl Gyöngyi referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570468. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyergesújfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.