star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyergesújfalu

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

24,5 millió Ft

Eladó ház Nyergesújfalu

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Nyergesújfalu

  • 92m²


Ár:

24 500 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Eladó Nyergesújfalu főutcáján egy 353m2 telken álló felújítandó kétszintes összkomfortos, összközműves 3 szobás családi ház. A földszinten egy szoba, előszoba és fürdőszoba WC-vel található. A felső szinten 2 szoba (egymásból nyílóak), egy előszoba, egy konyha-étkező, egy kádas fürdőszoba és egy külön WC van. Az ingatlan falazata tégla és vályog, héjazása pala. Fűtése gázkazán, radiátoros hőleadással. A villanyvezetéket újra húzták. Az egyik szobában van légkondicionáló is. A kert körbekerített:egy kis tó, egy fedett terasz és autóbeállási lehetőség is van.


Elhelyezkedés

Nyergesújfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6630954


+36 20

Ingatlannet kód: NET6630954

Az általad megtekintett eladó nyergesújfalui családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 24,5 millió Ft, négyzetméter ára 266 304 Ft, ami a nyergesújfalui átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Csányi Erzsébet hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6630954. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyergesújfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.