star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nyúl

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 196 m²

    telek

Vételár:

80 millió Ft

Eladó ház Nyúl

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 196 m² telek

  • Eladó ház Nyúl

  • 74m²


Ár:

80 000 000 Ft

Szobák száma
3
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Csak a Tradíció Ingatlan kínálatában!
A HELY, A HELY ÉS A HELY!
Ha valami különlegesre vágyik.
Nyúl jól megközelíthető örökpanorámás zsákutcájában kínálom eladásra ezt az 1196 m2-es, széles utcafronttal rendelkező telken lévő nappali + 2 szobás, borospincével, saját szőlővel és még sok-sok extrával rendelkező ingatlant!
A nyúli "havasok" napsütötte lejtőjén, madárcsicsergős park ölelésében eladó egy 1989-ben épült tégla építésű lakóház. A 74 m2-es alapterületű ingatlan alsó, szuterén szintjén amerikai konyhás nappali, fürdőszoba, tároló-helyiség, fedett veranda található. Az emeleten kialakításra került egy fürdőszoba és két jó méretű hálószoba, melyek közül az egyik keleti a másik nyugati fekvésű és mindkettő kiváló panorámával rendelkezik.
A nyugati fekvésű teraszról mesés kilátás nyílik a környező dombokra és a Pannonhalmi Főapátságra.
A házhoz közvetlenül hozzáépült a 18 m2-es alapterületű, padlástérrel is rendelkező garázs. A telken a ház mellett még két autó tárolására alkalmas fedett beálló is található.
A fedett verandáról megközelíthető a kiváló állapotú, mai napig használatban lévő téglaboltíves borospince, ahol tárolhatjuk a saját telkünkön termő olaszrizling borszőlőből készült borunkat.
Az ingatlan többféle fűtési lehetőséggel is rendelkezik, van benne elektromos fűtés (radiátorok), hűtő-fűtő klíma, valamint az étkezős konyhában helyet kapott, kiválóan működő, hangulatos búboskemence. Az épület a stílusához passzoló spalettákkal rendelkező, Sofa típusú fa nyílászárókkal van szerelve.
Az ingatlan 3x32 Amper lakossági és 3x16 Amper ipari árammal rendelkezik!
A környék biztonságos, pár percnyi távolságra található élelmiszerbolt, orvosi rendelő, patika, óvoda és iskola.
Az ingatlannal kapcsolatban részletekért, bővebb információkért és megtekintésért kérem HÍVJON!

A Tradíció Ingatlan iroda az alábbi szolgáltatásokkal áll az ügyfelek részére:
Lakossági és ipari ingatlanok értékesítése és bérbeadása.
Díjmentes pénzügyi tanácsadás, hitelügyintézés. (lakáshitelek, állami támogatások (CSOK, ÁFA) Babaváró hitel, személyi kölcsön, Lakástakarék)
Jogi háttérrel, adásvételi szerződések készítése kedvező feltételekkel.
Energetikai tanúsítvány készítéssel.
Ingatlan értékbecsléssel.
Ha eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik, akkor kérem keressen!
Rosenbecker Tamás


Elhelyezkedés

Nyúl


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6617963


+36 20

Ingatlannet kód: NET6617963

Az általad megtekintett eladó nyúli családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 196 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 80 millió Ft, négyzetméter ára 1 081 081 Ft, ami a nyúli átlaghoz képest 37%-kal magasabb. Az ingatlant Rosenbecker Tamás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617963. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nyúl ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.