star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Olasz

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 897 m²

    telek

Vételár:

64,99 millió Ft

Eladó ház Olasz

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 897 m² telek

  • Eladó ház Olasz

  • 180m²


Ár:

64 990 000 Ft

Építés éve
1987
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ 2 GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ OLASZ!Pécstől 20km-re, eladó egy gyönyörű, bruttó 180m2-es (897m2 telken) napfényes családi ház, amely 1987-ben épült és napjainkig folyamatosan karbantartott és modernizált. A kertre néző,panorámás, 2 szintes otthon egyedi hangulatot és kényelmet kínál a jövőbeni tulajdonosoknak.A ház fűtéséről gázcirkó kazán, a kellemes hőmérsékletről pedig beépített kemence és hűtő-fűtő klíma gondoskodik, amit a műanyag nyílászárók és szúnyoghálók egészítenek ki a tökéletes komfort érdekében. Riasztóval és kamerákkal felszerelve garantálja az otthon biztonságát.A lakóterület alsó szintjén két kényelmes hálószoba, egy tágas nappali, konyha étkezővel, vizes helyiségek, valamint egy praktikus kamra található. A felső szint 2020-ban került beépítésre, egy lenyűgöző egybe nyitott térrel bővíti a ház adta lehetőségeket, hangulatos otthont teremtve így a család minden tagja számára.A kialakításnak köszönhetően tökéletesen alkalmas 2 generáció együttélésére is!A külső terület sem marad el a kényelemtől; egy különálló garázs plusz gépkocsibeálló, valamint több melléképület - mind kitűnő állapotban - teszi ezt az ingatlant igazán különlegessé.Kihagyhatatlan lehetőség azok számára, akik a város zajától távol, de mégis kellemes környezetben szeretnének élni, ahol minden megtalálható a nyugodt és kényelmes hétköznapokhoz. Ne hagyja ki ezt a ritka ajánlatot, keressen bizalommal további információkért és egyeztessünk egy megtekintési időpontot, hogy személyesen is meggyőződhessen ezen kiváló ingatlan adta lehetőségekről!

Referencia szám: HZ069659


Elhelyezkedés

Olasz, Ady Endre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638069


+36 30

Ingatlannet kód: NET6638069

Az általad megtekintett eladó olaszi (Ady Endre utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 897 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 64,99 millió Ft, négyzetméter ára 361 056 Ft, ami az olaszi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Tamás referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638069. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Olasz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.