star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Orosháza

  • 78 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 572 m²

    telek

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó ház Orosháza

  • 78 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 572 m² telek

  • Eladó ház Orosháza

  • 78m²


Ár:

16 900 000 Ft

Építés éve
1963
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Családi ház Orosháza központjában!

Orosháza közkedvelt, központhoz közeli részén családi házat kínálok eladásra. Az 562 m2-es telken található ház 78 m2-es lakótérrel rendelkezik, melynek nagy része 2 éve felújításra került. Az épület komplett vízszigetelést, betonozást kapott. Egy szoba kivételével mindenütt thermoelektromos szelepekkel vezérelt 4 zónás padlófűtés lett kiépítve. Az épületben új az összes víz, szennyvíz, és villamos vezeték. Az utcai tetőszél újra lett szegve. Mindenütt modern, új burkolatok és nyílászárók vannak. A ház melegéről és a melegvíz előállításáról egy új, kondenzációs kazán gondoskodik.
A lakótér praktikus elosztású. A házba belépve egy napfényes, tágas közlekedőbe érkezünk, amelyből nyílik a konyha. Ebből jobbra az utcafront felőli nagy szobába jutunk. Balra egy közlekedőről a zuhanykabinnal felszerelt, ízlésesen kialakított fürdőszobába, illetve a külön WC helységbe léphetünk be. A közlekedőről nyílik egy másik, tágas hátsó szoba, amelynek a felújítása még nem készült el. Az épület hátsó részén további 2 helyiség található 20 és 40 m2-es alapterülettel, melyek felújítása a leendő tulajdonosra vár. Ezek a helyiségek egy tető alatt vannak, így akár hozzá is kapcsolhatók a főépülethez, vagy bármilyen gazdasági tevékenység alapjául szolgálhatnak.
A z ingatlan kiváló környéken, központhoz közeli, mégis csendes, kevés átmenő forgalommal rendelkező utcában van. Bolt, trafik, óvoda, iskola a közelben, Főtér kb 8 perc sétára található.
Jöjjön el, nézze meg ezt a nagy lehetőségeket magában rejtő házat!
Amennyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, keressen bizalommal! Előre egyeztetetett időpontban megtekinthető.
Az adásvételhez az ügyvédi támogatást biztosítjuk. Az OTP bankcsoport kedvező kamatozású hiteleit ajánljuk, melyhez a díjmentes és gyors ügyintézést vállaljuk.

Referencia szám: M271055


Elhelyezkedés

Orosháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647735


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6647735

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó oroházi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 572 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 216 667 Ft, ami az oroházi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pócsik Attila referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647735. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Orosháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.