star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pápa, Belváros

  • 300 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 602 m²

    telek

Vételár:

77 millió Ft

Eladó ház Pápa, Belváros

  • 300 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 602 m² telek

  • Eladó ház Pápa, Belváros

  • 300m²


Ár:

77 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújítandó
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Pápa történelmi belvárosi részén eladó barokk lakóház!
A műemlékvédelem alatt álló copf jegyeket hordozó barokk lakóház szervesen illeszkedik a Korvin utca többi műemlékvédett épületéhez, mint például a közvetlen mellette álló "Mátyás-ház"-hoz. A környékbeli házak között, melyek mind hasonló, XVIII - XIX. századi épületek, megtalálhatóak üzletek, éttermek és társasházak és a Fő tértől mintegy 1-2 perces sétával elérhetőek.
Utcafronti 1+4+3 tengelyes homlokzatát az emeletes részen övpárkány osztja, az épületet ereszpárkány zárja. Ablakai egyszerű szalagkeretesek,kapuja kosáríves váll- és záróköves.
A ház 602 nm-es, falakkal és épületekkel körbevett telken fekszik, melynek több, mint 50% beépített. A főépület egy emeletes és egy földszintes részből áll, melyek szervesen kapcsolódnak egymáshoz. A ház utcafrontja 25 m, ebből a földszintes rész a bejárattal 16,5 m, az emeletes rész 9 m. A ház teljes alapterülete, beleértve a pinceszintet is, 561 nm. A ház belső udvara 206 nm. A belsőudvaron található még egy 13,6 m X 6 m-es melléképület, melyben három külön bejáratú helyiség van kialakítva.
Az épület négy fő részből áll:
1, Az emeleti részen egy 120 nm-es, 3 szobás lakás lett kialakítva, mely az épület többi részével együtt felújításra szorul.
2, A földszintes rész alapterülete 183 nm. Az emeletes rész alsó szintjén, az utcafronton, kb. 50 évig egy szikvíz üzem működött. Ennek helyiségei általában kőburkolatúak, falai csempézettek. Az emeletes rész alsó része boltíves, födémmel rendelkezik, az egyszintes rész gerendás megoldással készült. A mellékelt alaprajzból kitűnik, hogy a terület jelenleg három részre szeparált, de igény esetén összenyithatóak. Ez a terület két bejárattal az utcafrontról és hárommal az udvar felől közelíthető meg.
3, Az épület alatt egy 200 nm pince található. Hat nagyobb helyiségből áll, régebben egy részét borospincének használták. Bolt-íves kialakítású, a jelenlegi legnagyobb belmagassága 2 m körüli. (A II. világháború után jelentős mértékben töltötték fel a pincét törmelékekkel. Az eredeti belmagassága 2,5-3 m lehetett.)
4, Az udvaron található melléképület 63,5 nm-es. Három helyiségből áll, melyből kettő garázsnak is jól használható. A kilencvenes évek elején felújított, de azóta valójában nem használt terület.
Az udvar két részből áll, egy 206 nm területből, amelyre a kapubejárón keresztül érkezünk és egy kb. 50 nm hátsó udvarból, ami egy másfél méteres átjárón keresztül közelíthető meg a főépület és a melléképület között.
Az ingatlan összközművel rendelkezik és kiváló statikai állapotban van. Mindazonáltal a leendő tulajdonos elképzelése szerint teljesen felújítandó.
Tekintettel az elhelyezkedésére, kiváló lehetőséget kínál Pápa történelmi belvárosában bármilyen üzleti, kereskedelmi tevékenység megvalósítására!
Az ár alkuképes!
Várjuk megtisztelő megkeresésüket!


Elhelyezkedés

Pápa, Belváros, Korvin utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654017


Exclusive Real Estate

Exclusive Real Estate

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654017

Exclusive Real Estate

Exclusive Real Estate

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Pápa, belvárosi (Korvin utca) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 602 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 77 millió Ft, négyzetméter ára 256 667 Ft, ami a pápai átlaghoz képest 26%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Exclusive Real Estate hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654017. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.