star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pápa, Belváros

  • 387 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 418 m²

    telek

Vételár:

51,9 millió Ft

Eladó ház Pápa, Belváros

  • 387 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 418 m² telek

  • Eladó ház Pápa, Belváros

  • 387m²


Ár:

51 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Pápa Belvárosában eladó 380 nm-es felújítandó lakóingatlan!
Kizárólag az Exclusive Ingatlan kínálatában eladó a történelmi belvárosi részen egy 418 nm telken lévő, teljeskörű felújítást igénylő 387 nm beépítettségű lakóingatlan!
Jelenleg 5 db lakásra osztott , társasházként funkcionáló ingatlan elsősorban teljes egészében eladó, de bármilyen megosztásban is, mivel egy család tulajdonát képezi.
Az ingatlan 3 utcai bejárattal rendelkezik (változtatható), közepén egy világos belső udvarral.
A IV.-es lakásban lakik a tulajdonos, az V.-ös lakás albérletként volt lakott a nyár elejéig (felújítandó), a többi teljesen felújítandó. A padlásfeljáró és tároló bontásra került.
Víz, csatorna, villany és gáz bent van az ingatlanban. (lakásonként külön villanyórák)
A vörös fenyő tetőgerendázat 90 %-ban jó állapotú, a többi cserére-javításra szorul. Lécezést és héjazatot cserélni kell. A tetőtér szintén alkalmas újabb lakások kialakítására, nm-től függően akár 5-7 lakás is kivitelezhető.
"Június elején elindul az új állami otthonfelújítási program, amelynek keretében a 1990-ig megépült családi és ikerházakat is lehet korszerűsíteni akár 6 millió forintos vissza nem térítendő támogatás és kamatmentes hitel segítségével.
A támogatott felújítási elemek közé tartoznak a szigeteléssel, fűtéskorszerűsítéssel, nyílászáró cserével és használati melegvízkorszerűsítéssel kapcsolatos munkálatok. A felújítás eredményeként 30 százalékos energiamegtakarítást kell elérnie az ingatlannak, amit a beruházás előtt és után készített energiatanúsítvánnyal kell majd igazolni."
Az ingatlan statikailag jó állapotú és kellő energia és pénzráfordítással a Belváros egyik meghatározó, impozáns épületévé válhat. Az ingatlan árát is ezen tényezőknek figyelembevételével határoztuk meg, amikor a jelenlegi felújítandó pápai belvárosi téglaépületek harmadáért kínáljuk megvételre.
Olyan személyek jelentkezését várjuk, akik észreveszik ebben az ingatlanban a lehetőséget és tisztában vannak a valós értékével!
Irányárat adunk meg az alkudozás öröméért, de csak minimális mértékben alkuképes!
Várjuk szíves megkeresésüket!


Elhelyezkedés

Pápa, Belváros, CSAT01


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654047


Exclusive Real Estate

Exclusive Real Estate

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654047

Exclusive Real Estate

Exclusive Real Estate

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Pápa, belvárosi (CSAT01) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 387 m², míg a hozzá tartozó teleké 418 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 51,9 millió Ft, négyzetméter ára 134 109 Ft, ami a pápai átlaghoz képest 61%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Exclusive Real Estate hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654047. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pápa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.