star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pócsmegyer

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 698 m²

    telek

Vételár:

59,2 millió Ft

Eladó ház Pócsmegyer

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 698 m² telek

  • Eladó ház Pócsmegyer

  • 100m²


Ár:

59 200 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Alakítsa ki új otthonát ízlése és igénye szerint!

Pócsmegyeren, kertvárosias és zölddel teli környezetben vált eladóvá ez a 100nm-es ház.
A jelenlegi tulajdonos a következő felújításokat végezte el a házon:
- Teljes tetőfedés, lécezés, fóliázás, új betoncseréppel fedve
- Villany-, víz- ill. csatornavezetékek cseréje
- Új, műanyag, thermo-nyílászárók beépítése
- Új, szigetelt faablakok (6db) ill. teraszajtók beépítve az emeleten
- Biztonsági bejárati ajtó
- Minőségi csempe a konyhában, konyhabútor még beépítésre kerül
- Gázcirkó még szintén beépítésre kerül
- Terasz előkészítése, talajcsavarok rögzítése
- Fedett gépkocsibejáró

A tervek szerint a földszinten nappali-étkező, szoba, konyha, tusolós fürdőszoba ill. külön WC található. A teraszkapcsolatos nappali mindig világos, napos, sok üvegfelülettel.
A tetőtérben a válaszfalak még nem lettek kialakítva, így az új tulajdonos saját elképzelései alapján oszthatja fel a tágas és zöldre panorámás helyiséget.

A ház lakóövezeti besorolású, a telek 698nm, összközműves saroktelek, 25%-os beépíthetőséggel. Tájolása D-NY, napos és világos. A környék csendes, rendezett, kiválóan alkalmas a pihenésre.

A felújítás előtt gyönyörű zöld gyep volt a kertben, ahogyan néhány képen látható. Az építkezés során azonban a munkálatok miatt a szép gyepet részben ki kellett ásni. Ezért a kert jelenleg kevésbé zöld, de a képeken látható, hogy milyen szép lehet, ha valaki foglalkozik vele.

A ház alatt van egy pince is, villany bevezetve, száraz. A ház mellett található még egy kis faház, mely tárolásra is használható.

Ajánlom a házat olyan családoknak vagy pároknak, akiknek fontos a jó és nyugalmas környezet, és saját igényeiknek megfelelően szeretnék kialakítani új otthonukat. A felújítás után egy kényelmes, jó terekkel rendelkező, világos házat kapunk, jó méretű kerttel szép környezetben.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Előszoba
4m²
Wc
1.5m²
Fürdőszoba
4m²
Konyha
8m²
Szoba
13m²
étkező
10m²
Nappali
20m²

Elhelyezkedés

Pócsmegyer


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6593541


+36 70

Ingatlannet kód: NET6593541

Az általad megtekintett eladó pócsmegyeri családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 698 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 59,2 millió Ft, négyzetméter ára 592 000 Ft, ami a pócsmegyeri átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Dobozy Dóra referens az Otthon Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593541. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pócsmegyer ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.