star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ráckeve

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 879 m²

    telek

Vételár:

41,5 millió Ft

Eladó ház Ráckeve

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 879 m² telek

  • Eladó ház Ráckeve

  • 70m²


Ár:

41 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Ráckevén 70 nm-es, kétszobás összkomfortos családi ház eladó.

Igen kedvező rezsi költsége, köszönhető a födémszigetelésnek és a korszerű alternatív fűtési rendszernek.

Az ingatlan 2017-ben TELJES FELÚJÍTÁSON esett át, az ingatlanban a villanyhálózat újra lett húzva, hálózatbővítés történt 3 x 32 amper áll rendelkezésünkre így ideális napelem felhelyezésére, illetve H-tarifa igénybevételére is az ingatlan. A vízvezeték hálózat mérőóra után újra lett építve, az új bojlert a spájzban helyezték el, a fürdőszoba és WC egyhelyiségben, a gépészeti felújítás után újra burkolták, hővisszanyerő szellőztető rendszerrel látták el.

Egy Fűtésre optimalizált 3,5KW SPLIT klímával a lakás fűthető/ hűthető alacsony költséggel, mely távolról is vezérelhető WIFI-n keresztül. A szobákban fűtőpanel és gázkonvektor, nappaliban klíma és konvektor szolgáltatja a megfelelő hőérzetet.

A konyhabútor a vételár része, az egyéb berendezési tárgyak megbeszélés tárgyát képezik.

2022-ben egy 8 m2-es terasz épült a ház mellé, amiről rendezett kert tárul elénk, ahol gyerekbarát homokozó és hinta, gyümölcsfák és szőlő kapott helyet, a növényeket fúrt kútból szivattyú segítségével öntözhetjük.

Az ingatlanhoz tartozik egy műhely (garázs) és egy tároló is. A műhelyrész könnyen átalakítható nyári konyhának vagy akár lakrésznek is mivel a villany, víz és csatorna kiállások megvalósításra kerültek. Az épület előtt virágos kertrész kialakítható.

A csendes környéken elhelyezkedő ingatlanból kisebb sétával elérhető a bölcsőde, óvoda, ált.iskola, középiskola, gyógyszertár, orvosi rendelő, SZTK, kisebb nagyobb üzletek, bankok, a közkedvelt Dunaparti Csónakos piacon pedig mindent megtalálunk amire szükségünk lehet a konyhában, és akár csónakkal is érkezhetünk.

Dunaújváros és Budapest autóval átlagosan 1 óra alatt megközelíthető. Az autóval nem rendelkezőknek kb. 5 perc sétára található buszmegálló és HÉV végállomás nyújt megoldást a közlekedésben, így Budapest könnyen elérhetővé válik számukra is.

Az E.L.-intézők teljes körű ügyintézéssel támogatja a gyors és rugalmas adás-vétel elkészítését, szűkség esetén bank független díjmentes hitel ügyintézést tudunk biztosítani az ügyfelek számára.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Ráckeve


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614534


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614534

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó ráckevei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 879 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 41,5 millió Ft, négyzetméter ára 592 857 Ft, ami a ráckevei átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Csaba Barnabás referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614534. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.