star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ráckeve

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Ráckeve

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Ráckeve

  • 140m²


Ár:

64 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

A mesés Ráckeve újtelepi részén eladásra került egy kétszintes családi ház!

A 900 nm-es telken egy 81 nm alapterületű tetőteres családi ház és egy 45 nm-es külön épület került megépítésre.
A 80-as években téglából épült családiház felújítása már 90 %-ban elkészült, mely során beépítésre került a tetőtér, így összesen 140 nm a lakótér.
A felújítás során az összes nyílászáró ki lett cserélve, melynek többsége redőnnyel ellátott, víz és villanyvezetékek cseréje is megtörtént, a meleg vízről gázcirkó gondoskodik, valamint az alsó szinten padlófűtés került kiépítésre, emellett télen 4 db Gree hűtő-fűtő klíma biztosítja az otthon melegét, melyek H-tarifára vannak kötve, ezzel a rezsiköltségeket csökkentve.
Elrendezését tekintve egy kényelmes előszobából jutunk a kertkapcsolatos konyhába, mely összeköttetésben áll a nappalival, ahonnan egy hálószobába léphetünk, a konyhából továbbá egy kádas fürdőszoba, valamint egy kamra nyílik és az emeletre vezető lépcső is itt található.
Az emeleten egy zuhanyzós fürdőszoba és 2 erkélyes hálószoba található.
Az épület egy része alatt pince van, mely tárolás szempontjából remek hely.
Akár több generáció részére is ideális lehet, hiszen van egy különálló 45 nm-es épület, mely kisebb átalakítással, teljes értékű lakóépület lehet. De ennek kihasználására csak a fantázia szabhat határt.
Jelenleg egy 15 nm-es konyha és egy WC található benne, a melegvizet villanybojler az ideális hőmérsékletet pedig egy Gree hűtő-fűtő klíma biztosítja.
A kert rendezett, több gyümölcsfával, szőlővel, melynek gondozását egy fúrt kút segíti.
Ha szeretne egy nyugodt környéken lakni, remek szomszédokkal és szeretné saját igényeinek megfelelően befejezni, hogy az ingatlanból otthont varázsoljon, akkor ez a legjobb választás!

Az ingatlaniroda teljeskörű szolgáltatást kínál:
- díjmentes hitelügyintézés
- bankfüggetlen tanácsadás
- energetikai tanúsítvány készítése
- ügyvédi szerződések
- biztosítások
Az ingatlan rugalmasan bármikor megtekinthető, jöjjön el, nézze meg, használja a fantáziáját és szeressen bele!


Elhelyezkedés

Ráckeve


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6617558


+36 30

Ingatlannet kód: NET6617558


Az általad megtekintett eladó ráckevei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 463 571 Ft, ami a ráckevei átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lavina Home referens a Lavina Home irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617558. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.