star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ráckeve

  • 350 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 071 m²

    telek

Vételár:

140 millió Ft

Eladó ház Ráckeve

  • 350 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 071 m² telek

  • Eladó ház Ráckeve

  • 350m²


Ár:

140 000 000 Ft

Építés éve
2003
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Szálláshely-szolgáltatók, befektetők, nagy családok figyelem!Eladó egy lenyűgöző, 3 lakásos, közvetlen vízparti ingatlan Ráckevén, Pest megyében, amely kiváló lehetőséget nyújt több generáció együttélésére vagy akár befektetési célra is. A telek mérete 1 071 négyzetméter, melyen három egyforma, fa szerkezetű, gerendaházas lakás kap helyet, mindegyik dunai panorámával büszkélkedhet.Az egyes lakásokat úgy tervezték, hogy maximálisan kiszolgálják a modern kor igényeit, mind a funkcionalitás, mind az esztétika terén. Mindhárom lakás 100 nm feletti és rendelkezik egy nappalival, egy étkező konyhával, egy spejzzel, továbbá minden lakáshoz tartozik 2-3 hálószoba és 2 fürdőszoba, összesen tehát a teljes ingatlanon belül 7 hálószoba és 6 fürdőszoba áll rendelkezésre.Helyiségek:- 3 nappali-konyha.étkező- 3 kamra- 7 hálószoba- 6 fürdőszobaExtrák:- 40 méteres partszakasz- 2 stég- 2 fedett kocsibeálló- 3 gépesített konyhabútor- 3 kandalló- 7 klímaKülönlegességét tovább növeli, hogy az ingatlanhoz kettő fedett kocsibeálló tartozik, mely több autó számára is kényelmes parkolási lehetőséget biztosít.A vízparti életformát két stég is támogatja, melyekről gyönyörű kilátás nyílik a Dunára, emellett tökéletes helyszínt biztosítanak a vízi sportok kedvelőinek vagy akár csak a vízparti pihenés szerelmeseinek.Ez az ingatlan nem csak otthont, hanem egyedi életérzést is kínál a leendő tulajdonosoknak. Ráckeve varázslatos közelsége a fővároshoz, mégis távol annak zűrzavarából, ideális választást jelent azok számára, akik a nyugalom szigetét keresik, mégis szeretnének közel lenni a nagyvárosi kényelmi szolgáltatásokhoz.Ha Ön egy igazán különleges ingatlant keres, ahol generációk élhetnek együtt harmóniában, kapcsolatban a természettel, miközben élvezhetik a modern kényelem minden előnyét, ne keressen tovább! Legyen az új otthona vagy beruházása Ráckeve gyönyörű partjánál, tegyen szert erre a ritka kincsre, amely minden elvárásnak megfelel!Kérdés esetén szívesen áll rendelkezésre a Duna House csapata!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ038325


Elhelyezkedés

Ráckeve, Evezős utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6640265


+36 30

Ingatlannet kód: NET6640265


Az általad megtekintett eladó ráckevei (Evezős utca) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 350 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 071 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 140 millió Ft, négyzetméter ára 400 000 Ft, ami a ráckevei átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640265. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ráckeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.