star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Romhány

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 513 m²

    telek

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó ház Romhány

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 513 m² telek

  • Eladó ház Romhány

  • 150m²


Ár:

33 900 000 Ft

Építés éve
1993
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Eladó családi ház Romhány központjában, kitűnő lokációval!

Többgenerációs család, vagy családi vállalkozás tulajdonosainak kínáljuk egy kedvező, praktikus otthon lehetőségét, ahol akár családi vállalkozása is külön bejárattal, a lakóingatlanok zavarása nélkül működhet. A telek két utcára nyílik, így akár szétválasztható, a kert művelése a másik utca felől is megoldható.
Két- vagy háromgenerációs lakhatási lehetőség, melyből kettő lakásként egy műhelyként funkcionál, de ebben a lakrészben is van saját fürdő, lakószoba (jelenleg iroda) és akár konyha is kialakítható.
A másik két lakrész lakószobákkal konyhával és fürdőszobával rendelkezik, teljesen külön bejáratú, így az ingatlan akár szülőkkel vagy kamasz, fiatal felnőtt gyermekekkel is ideális otthona lehet nagyobb családnak is.
Az első rész, mely egy fogadó mintájára épült akár kisebb étteremnek, rövidtávú bérbeadásra vagy hangulatos otthonként is funkcionálhat.
A 61 m2-es, vegyes falazatú főépület belseje, melyet 1997-ben építettek, vegyes falazattal(tégla, kő, vályog) a régmúlt hangulatát idézi, tájjellegű, fagerendás belső résszel, világos terekkel, gyönyörű végig boltíves verandával, fürdőszobával, nappalival, hálóval. Bevezetésre került benne a villany, víz, gáz és csatorna is.
A másik, vele szemben álló tégla épület 80 m2, szintén összközműves, benne két szoba, konyha, ebédlő, spejz, fürdő, külön toalett, gardrób. 1997-ben új tetőt kapott cserép fedéssel, új víz- és villanyvezeték, csatorna. Itt egy dekoratív és praktikus, nagyméretű cserépkályha, illetve egy 20 m2-es fedett terasz is található.
A 70 m2-es műhelyhez komplett külön irodai rész tartozik tervezőasztallal, de tisztálkodásra is van mód, amit az itt kialakított fürdőszoba biztosít. A műhely működő vállalkozással (műanyag tartályok és egyéb ipari berendezések gyártása) állandó vevőkkel, betanítással, szerszámokkal az ingatlan megvételével együtt átadásra kerülhet. A tevékenységhez szükséges szerszámokkal, betanítással és vevőkörrel. Az eladás oka külföldre költözés. 40-es blokkból épült, romhányi kő alappal. Az ingatlanhoz tartozik még egy 30 m2-es pince is. A műhely bármilyen egyéb vállalkozásra is alkalmas pl.: könyvelőiroda, fodrász, autószerelő műhely stb.
Az ingatlanok méretükből és elrendezésükből kifolyólag több generáció együtt-, ill. különélésére is kiválóan alkalmasak!

A település 60 km-re fekszik Budapesttől, a 2-es főúton keresztül érhető el, mindössze 10 kilométerre Rétságtól.
A faluban minden megtalálható, ami a hétköznapi élet kényelmét biztosítja: óvoda, iskola, boltok, gyógyszertár, orvosi rendelő stb., posta, művelődési ház, melyek 5-10 perces sétával elérhetőek. A környéken számos munkalehetőség várja a környékbelieket: Rétsági ipari park, Nagyoroszi Knaus, Balassagyarmat-Szügy környékén is több gyár, üzem van.
A kirándulók kedvence a településen található Prónay-kilátó. Az Országos Kéktúra útvonaláról rövid kitérővel közelíthető meg, teljes körpanorámával bemutatva a környék érdekességeit, a környező falvakat, továbbá a kulturális, történelmi látnivalókat.
Kedvező ár: 33.9 M Ft

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészíttetése
- Értékbecslés, szakszerű értékmeghatározás
- Generálkivitelezés, lomtalanítás, kertrendezés
- Home staging
Köszönjük, ha minket választ!


Elhelyezkedés

Romhány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6508763


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6508763

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó romhányi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 513 m². További jellemzői: az építés éve 1993, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 226 000 Ft, ami a romhányi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6508763. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Romhány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.