star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Solymár

  • 500 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 052 m²

    telek

Vételár:

295 millió Ft

Eladó ház Solymár

  • 500 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 052 m² telek

  • Eladó ház Solymár

  • 500m²


Ár:

295 000 000 Ft

Építés éve
2001
Szintek
1
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Klasszikus Stílusú Hegyvidéki Villa ősfás Környezetben!Budapest II. kerület határában, Solymár Kerekhegyén hangulatos villanegyedben, csendes, aszfaltozott, átmenő forgalomtól mentes utcában, közvetlenül az erdő mellett eladó egy páratlan állapotban lévő családi ház, ahol a minőség és egyediség találkozik ebben a lélegzetelállító környezetbenFőbb Jellemzők: Természet közeli Élet: Az ősfás környezet és a csendes utcák egy harmonikus otthont teremtenek. Klasszikus Stílus: Az épület 2001-ben készült el, és a klasszikus stílus jegyeit hordozza magán, azzal az időtlen eleganciával, amit csak egy ilyen otthon tud nyújtani.
Tágas Épület: 500m2 lakóterület, 412m2 hasznos alapterület három szinten, hét lakószobával, mely ideális nagy családok vagy többgenerációs életstílus számára. Kivételes Adottságok: Az épület egy 1052 m2 területű telken áll, mely egy csendes utcában, közvetlenül az erdő mellett található. Kiváló Minőség: Fa nyílászárók és beépített bútorok, melyek a figyelem és szeretet jelképei, teszik teljessé ezt az egyedi otthont. Fűtés: Gázkazán és padlófűtés, melyek gondoskodnak a maximális kényelemről és hatékonyságról. Szuterén: Több állásos garázs, mely akár 6 autó parkoltatására alkalmas, tárolók és egy kényeztető wellness részleg, ahol megtalálható konditerem, só fal, szauna és egy dézsa található.Ez az otthon nem csak egy ház, hanem egy életstílus. Az elegancia és kényelem összefonódik minden egyes szögletében, kifejezve az otthon és a harmónia igazi értelmét.A minőségi dupla üvegezésű fa nyílászárók, az egyedi tervezésű tölgyfa ajtók, a beépített egyedi tervezésű konyhabútor teszik még különlegesebbé ezt az otthont, míg a gázkazán és padlófűtés a melegséget és energia megtakarítást biztosítja.A kiváló funkcionális elosztású ingatlan fekvésének köszönhetően napos és világos.Az ingatlantól néhány száz méterre található Jegenye-völgy és a Budai Hegyvidék legnagyobb vízesése mellett haladó túraútvonal. A Gyarmati Dezső uszoda 50 méteres versenymedencéje és kültéri medencéje, valamint a Máriaremetei Közösségi Liget 28.000 négyzetméteres komplexuma is csak pár km-re található,A Francia Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium is csak néhány percnyi autózásra található.Ha fontos önnek a jó levegő, a nyugalom és harmónia, az ön elé táruló látvány valamint a jól megépített, masszív konstrukciójú, intim, nagyon igényes megjelenésű, nívós ház és nem utolsó sorban az erdő közvetlen közelsége akkor megtalálta, amit idáig keresett.Ne hagyja ki az élet nagy kalandját! Hívjon minket még ma, hogy megnézhesse ezt az elképesztő otthont személyesen!

Referencia szám: HZ094195-IN


Elhelyezkedés

Solymár, Kazinczy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596409


+36 30

Ingatlannet kód: NET6596409


Az általad megtekintett eladó solymári (Kazinczy utca) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 052 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 295 millió Ft, négyzetméter ára 590 000 Ft, ami a solymári átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vadászy Gábor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596409. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Solymár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.