star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Solymár

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 671 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Solymár

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 671 m² telek

  • Eladó ház Solymár

  • 80m²


Ár:

49 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

TERVEZZEN ÚJ ÉLETET SOLYMÁRON!!!

Megvételre kínálok Solymáron, külterületen, 671 nm-es telken, egy 80 nm-es, téglaépítésű, délkeleti fekvésű, felújítandó családi házat.

A házban vegyes tüzelésű központi fűtésrendszer van, a nyílászárókat műanyagra cseréltek, de a ház többi része teljes körű modernizálásra szorul, akár két generációnak is biztosíthat otthont, mivel két külön bejárattal rendelkezik.

A település az Aranyhegyi-patak, a Jegenye-völgy, a Budai-hegység és a Pilis által közrefogott területen helyezkedik el.

Solymár legkönnyebben autóval (a 10-es útról), a Volánbusz (Hűvösvölgy felől a 64-es, a 64A, a 164-es és a 264-es, valamint az éjszakai 964-es), Árpád híd felől a 830-as és 832-es) autóbusz járataival, illetve vonattal (a Budapest–Esztergom-vasútvonalon) közelíthető meg. Solymár közigazgatási területén található a 10-es úton közlekedő, de a település belső részeit nem érintő 218-as buszjárat végállomása és utolsó néhány megállóhelye is; a nagyközség egyik különálló településrésze, a Kerekhegy pedig a 157-es buszvonalon érhető el tömegközlekedéssel.

Oktatási intézmények:
-Hunyadi Mátyás Többcélú Oktatási Intézmény
-jelenleg két intézmény három épületében foglalkoznak az óvodás gyerekekkel
-az új bölcsőde 2013 szeptemberében kezdte meg működését
-Solymáron működik az 1980-as évek legvége óta a hazai Waldorf-intézményrendszer több intézménye is, így a Panoráma utcai Waldorf Óvoda, a két épületben működő, 13 osztályos nevelést biztosító Fészek Waldorf Iskola, valamint a főiskolai jelleggel működő Waldorf Pedagógiai Intézet. Több magánóvoda (Mese Óvoda, Szivárvány Keresztény Óvoda, stb.) és családi napközi is működik a nagyközségben.

INGYENES hitel tanácsadás! CSOK ügyintézés!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! T.E. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 345524


Elhelyezkedés

Solymár, Rozáliasor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638225


Steiberné Zelenka Elvira

Steiberné Zelenka Elvira

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6638225

Steiberné Zelenka Elvira

Steiberné Zelenka Elvira

Ingatlanreferens további ingatlanjai
GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó solymári (Rozáliasor) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 671 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 623 750 Ft, ami a solymári átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Steiberné Zelenka Elvira referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638225. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Solymár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.