star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Solymár

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 920 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Solymár

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 920 m² telek

  • Eladó ház Solymár

  • 110m²


Ár:

84 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Solymár,II/a ker. közvetlen közeli,nagyon hangulatos, frekventált, kimondottan világos, körbenapozott és nagyon panorámás részén kínáljuk megvételre, ezt a rendkívüli adottságokkal bíró jelenleg két lakásra osztott de bármikor egybenyitható, mintegy 110nm-es, összesen négy szobás, két fürdő és konyha beosztású, alapvetően felújított, akár kétgenerációs családi házat. A ház körpanorámás teraszkapcsolattal és kertkapcsolattal rendelkezik, a 920nm-es telek teraszos kialakítású. A nappaliban, közlekedőben és a háló szobában szép parketta, a konyhában és a fürdőszobában járólap a padlóburkolat. A nyílászárok minden esetben korszerűen hőszigetelt,műanyagból készültek, harmonizálva a családi ház kialakításával. A ház 2000-ban épült hagyományos technológiával, téglából készült, hőszigetelt. A kert rendkívül igényes, megkapó kialakítású, gondozott valamint karbantartott. Az épület a telek középső részében helyezkedik el, alsó utcafronti bejáratánál legalább három állásos garázs, mögötte pince került kialakításra. Az ingatlan két utcafronttal rendelkezik.
Egy rendkívüli ajánlat mind elhelyezkedését, kialakítását, intimitását, beosztását és nem utolsó sorban,egyáltalán a családi házas árakhoz viszonyított ár-érték arányát figyelembe véve.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
5m²
Konyha
8m²
Közlekedő
7m²
Szoba
15m²
Szoba
17m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Solymár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6658342


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6658342

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó solymári családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 920 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 771 818 Ft, ami a solymári átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Kalicz Zoltán referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658342. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Solymár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.