star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sopron, Brennbergbánya

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

86 millió Ft

Eladó ház Sopron, Brennbergbánya

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Sopron, Brennbergbánya

  • 75m²


Ár:

86 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
38 m²
Egyéb extrák
Medence, Kültéri konyha
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

5 éve felújított családi ház eladó Sopron-Brennbergbányán. A falu elején található az otthon ami Önre és családjára vár. Amennyiben olyan házat keres amibe csak be kell költözni akkor nyugodtan olvasson tovább. A fszt.-en konyha-zuhanyzós fürdő-wc-nappali-gardob található továbbá az emeleten 2 szoba-kádas fürdő és wc. Új vízrendszer a vízóraaknától a csapokig. 5 kerti csap kialakítva, vízlágyító rendszer beépítve a házba. Energiatakarékos okos bojler kettő is van mivel van fürdőszoba a fszt.-en és az emeleten is. Teljes burkolat csere,mosdók,wc-k cseréje is megtörtént. Új villanyórák teljes újrakábelezés az egész házban. Infrafilm fűtésrendszer minden helyiségben -szobákban. Nagyon takarékos fogyasztással lehet működtetni akár mobilról is. Alsó szinten elektromos redőnyök. Rovarháló minden nyílászárón. Igazi kényelem gyönyörű kilátással párosulva. Tető cseréje új szigeteléssel 2db tetőablak kialakítással elvégezve. A ház új 3 rétegű melegperemes ablakokat,bejárati ajtót és terasz ajtót is kapott. A meglévő 10cm-es szigetelésre további 10cm-es grafitos szigetelés került. 38nm2-es fedett terasz,tároló,medence,bográcsozó kapott helyet a kertben. Ide tényleg csak beköltözni kell. Magánszemélytől eladó!  Ingatlanosok kérem ne keressenek!


Elhelyezkedés

9408, Sopron, Brennbergbánya, Soproni út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6640200


+36 30

Ingatlannet kód: 6640200


Az általad megtekintett eladó Sopron, brennbergbányai (Soproni út ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 86 millió Ft, négyzetméter ára 1 146 667 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Sommer Péter hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640200. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron, Brennbergbánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.