star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sopron

  • 104 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 250 m²

    telek

Vételár:

89,7 millió Ft

Eladó ház Sopron

  • 104 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 250 m² telek

  • Eladó ház Sopron

  • 104m²


Ár:

89 700 000 Ft

Építés éve
1850
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

A város eme frekventált helyéről ajánlanék a figyelmükbe egy jó állapotú, remekül karbantartott, garázzsal és hangulatos udvarral rendelkező családi házat!

INGATLAN JELLEMZŐI
A 104 m2- es lakóterületű ház, egy 284 m2- es intim, bensőséges, zárt telken található.
A kialakítása szerint, 3 hálószobás, nappalis és konyha- étkezős ingatlan helyiségei tágasak, és Dny- i tájolásának köszönhetően vonzóan világosak.
A 40 m2- es száraz, jó állapotú pince remekül hasznosítható műhelyként és raktárként egyaránt.
A ház, talán leginkább magával ragadó része a kényelmes méretű, és praktikus kialakítású belső udvara, mely magában foglal egy remek konyhakertet is.
A 20 m2- es terasz, tökéletes színteret kínál a pihenésnek, vagy kellemes baráti beszélgetéseknek, melyet a kerti grillező tesz méginkább feledhetetlenebbé.

MŰSZAKI JELLEMZŐK
A ház tökéletesen karban tartott. A tetőszerkezet 2010- ben kompletten megújult. A födém szigetelt. A vízszigetelésére falátvágásos technikát használtak a falazat teljes kerületén.
Fűtésére több alternatíva is van: kondenzációs gázkazán ( 2021-es ) vegyestüzelésű kazán ( 2018- as) és hűtő- fűtő klíma panelek.
4,29 kW teljesítményű napelemes rendszer és napkollektorok kerültek installálásra.
A nyílászárók műanyag szerkezetűek, kétrétegű üvegezéssel.

EXTRÁK
Az ingatlanhoz tartozó külön bejáratos, elektromos kapuval ellátott fűtött garázs és fedett autóbeálló, hatalmas értéket képvisel.
A padlástér igény esetén beépíthető.
VÁLLALKOZÁSBAN GONDOLKOZÓK SZÁMÁRA ÓRIÁSI LEHETŐSÉG, hogy a ház egyik sarkában kialakítható egy utcafrontról nyíló, külön bejáratú 20 m2- es üzlethelyiség, ahogy az egy korábbi időszakban is működött.

LOKÁCIÓ
Az ingatlan közvetlen közelében élelmiszerbolt és játszótér is található, de a történelmi belváros, gyalogosan is csupán 7 perc alatt elérhető. Az ausztriába, illetve az ország más városaiba vezető utak, szintén csak lépésnyire vannak.

Ez egy számos előnyös adotságokkal bíró családi ház! Keressen a megadott elérhetőségeimen, és nézzük meg együtt a helyszínen!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
14.5m²
Nappali
19.8m²
Szoba
19.2m²
Közlekedő
11.75m²
Szoba
17.25m²
Konyha
9.6m²
Kamra
1m²
Közlekedő
1.4m²
Fürdőszoba
9.5m²
Szoba
10.8m²

Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6610991


Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6610991

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Otthon Centrum - Sopron - Győri út

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó soproni családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 250 m². További jellemzői: az építés éve 1850, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 89,7 millió Ft, négyzetméter ára 862 500 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Bolla László referens az Otthon Centrum - Sopron - Győri út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610991. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.