star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sülysáp

  • 150 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

52,9 millió Ft

Eladó ház Sülysáp

  • 150 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó ház Sülysáp

  • 150m²


Ár:

52 900 000 Ft

Építés éve
1975
Szobák száma
5
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
gázszilikát

A beltér:

Pest vármegyében, Sülysáp gyönyörű zöldövezeti, erdő közeli részén ajánljuk figyelmébe ezt a kétgenerációs tágas, világos házat. Gyönyörű, körbenapozott nappali, teraszkapcsolattal, ablakos konyha, étkező, előtér fürdőszoba és plusz külön toalett, két külön nyíló háló és szauna várja az alsó szinten, az emeleten két szoba, konyha, fürdő biztosítja a fiatalabb generáció kényelmét és elkülöníthető életterét. .Az alagsorban garázs és pincelabirintus.Állatok tartására is van lehetőség. Az erdei friss levegő és hegyoldal az alpesi hangulatot idézi. Ha egy nyugodt helyre vágyik, ahol nagyobb család is kényelmesen elfér vagy szeretné ha vendégeit is kényelmesen tudná fogadni, ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget! Kedvező ár: 54.9 M Ft
A kert magáért beszél.. Minden ami egy háztartáshoz kellhet, a kertben megtalálható. Gyümölcsfák, szőlőtőkék,üvegház, boros pince, zöldség tároló stb..


Elhelyezkedés

Sülysáp


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6638495


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó sülysápi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 52,9 millió Ft, négyzetméter ára 352 667 Ft, ami a sülysápi átlaghoz képest 36%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Szilvia referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638495. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sülysáp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.