star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sümeg

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 624 m²

    telek

Vételár:

33 millió Ft

Eladó ház Sümeg

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 624 m² telek

  • Eladó ház Sümeg

  • 50m²


Ár:

33 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

50 NM-ES SZIGETELT CSALÁDI HÁZ SÜMEGEN, 1624 NM-ES KERTTEL

Eladó egy szuper adottságokkal rendelkező, 50 nm alapterületű nyaraló-családi ház Sümeg külterületi részén. A kertben gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök és gyönyörű virágok lettek ültetve. A körbekerített telek mérete 1624 nm, az ingatlanhoz aszfaltos út vezet.

A szigetelt házba be van vezetve a vezetékes víz, a fűtést egy szép cserépkályha biztosítja. Néhány évvel ezelőtt cserélve lettek a villany - és a vízvezetékek. Csatorna és gáz nem elérhető a területen, a ház mellett szennyvíz derítő lett kiépítve.

Az 50 nm-es házban egy nagyméretű előtér, egy amerikaikonyhás nappali-étkező, egy hálószoba és egy fürdőszoba - WC található. A 30 nm-es tetőtér beépíthető. A pince szinten egy hangulatos, 38 nm-es szuterén lakrész lett kialakítva.

BÉKE, NYUGALOM, CSEND, KELLEMES TÁJPANORÁMA
KITŰNŐ VÁLASZTÁS, HA PIHENÉSRE VÁGYIK!

Hívjon bizalommal és győződjön meg erről személyesen is!
Dream-Ing - Álomból otthont


Elhelyezkedés

Sümeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6495030


+36 20

Ingatlannet kód: NET6495030

Az általad megtekintett eladó sümegi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 624 m². További jellemzői: a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 660 000 Ft, ami a sümegi átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Turai Ákos referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6495030. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sümeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.