star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sümeg

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 650 m²

    telek

Vételár:

33 millió Ft

Eladó ház Sümeg

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 650 m² telek

  • Eladó ház Sümeg

  • 80m²


Ár:

33 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

80 NM-ES SZIGETELT CSALÁDI HÁZ SÜMEGEN, 650 NM-ES KERTTEL

Eladó egy hangulatos, körbekerített, 80 nm-es nyaraló-családi ház Sümeg külterületi részén.
Az 650 nm-es, gyümölcsös megnevezésű terület aszfaltos úton közelíthető meg. A kertben gyümölcsfák, bogyós gyümölcsök, gyönyörű dísznövények, virágok és bokrok lettek ültetve.

A szigetelt házba be van vezetve a vezetékes víz, a fűtést egy fatüzelésű kandalló biztosítja.
Néhány évvel ezelőtt cserélve lettek a villany - és a vízvezetékek. Csatorna és gáz nem elérhető a területen, a ház mellett szennyvíz derítő lett kiépítve.

Az épületben egy kényelmes méretű előtér-étkező, egy hangulatos konyha, egy rendkívül bájosan berendezett kis pince-kamra helyiség, egy infraszaunával felszerelt nappali, egy hálószoba és egy fürdőszoba - WC lett kialakítva.
Az előtér-étkező helyiség felett egy kis tetőtéri hálószoba található. A ház mögött egy 15 nm-es terasz került kialakításra.

KITŰNŐ VÁLASZTÁS, HA CSENDRE, NYUGALOMRA, PIHENÉSRE VÁGYIK!

Hívjon bizalommal és győződjön meg erről személyesen is!

Dream-Ing - Álomból otthont


Elhelyezkedés

Sümeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6495033


+36 20

Ingatlannet kód: NET6495033

Az általad megtekintett eladó sümegi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 412 500 Ft, ami a sümegi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Turai Ákos referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6495033. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sümeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.