star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szákszend

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 079 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Szákszend

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 079 m² telek

  • Eladó ház Szákszend

  • 78m²


Ár:

25 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:


Szeretne Ön csendes és nyugodt falusi környezetben megtalálható családi házat megszerezni és felújíttatni akár kizárólag állami támogatásokból?

Árcsökkenés után most 28M Ft helyett 25M Ft-ért Falusi Csok (vásárlásra+felújításra felhasználható), Csok Plusz és Babaváró együttes igénylésével is megszerezhetõ. Éljen a lehetõséggel!

Többgyermekes Falusi Csok és Csok Plusz egyaránt igénybe vehetõk az eladó családi ház megszerzéséhez, ha a banki értékbecslés megtörténte elõtt a vevõ burkolja/burkoltatja az alaprajzon mûhely megnevezésû helyiséget, mert akkor 100 nm feletti hasznos alapterülettel számol a lakóháznál a bank.

Szákszenden a Móra Ferenc utcában eladó a képeken látható vegyes falazatú (kõ+tégla) 3 szobás lakóház.

Az 1079 nm-es belterületi ingatlanban a gázcsonk (gázközmû) telken belül van, a csatorna-, villany- és vízközmûvek a házba be vannak kötve.

Az aszfaltútról bejárható családi házban új vízvezetékek vannak a vízórától.

Új réz villamos vezetékekrõl mûködik a 3x16A ipari áram, és a vezérelt/éjszakai áram is, utóbbira vannak rákötve a villanybojlerek, mert így kedvezõbb.

A fûtés villamos fûtõpanellal/klímával is azonnal mûködik, mert korszerû a villamos hálózat.

A jelenleg helyiségenként külön kandallóval fûtött családi házhoz tartozó, szintén kandallóval fûtött 25 nm-es mûhelybõl igény szerint akár +2 szoba/helyiség kialakítható.

A telken a világos terekkel rendelkezõ DK-i tájolású lakóház mellett megtalálhatók nyári konyha, és az abból nyíló boltíves pince egyaránt.

Falusi CSOK, Csok Plusz, Babaváró és lakáshitel egyaránt igényelhetõk a barátságos környezetben elhelyezkedõ családi ház megszerzéséhez.

Gyalog 10 percen belül élelmiszerbolt, buszmegálló, óvoda, iskola, posta és orvos elérhetõk.

Megnézi személyesen?

Várom hívását!

Palotai Péter
06204433242


A Gamma House iroda ingyenes, bankfüggetlen hitelügyintézõvel áll rendelkezésükre, legyen szó hitelrõl vagy támogatásról, mi segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezõbb hitelkonstrukciót, teljesen díjmentesen! Továbbá építési, felújítási, renoválási munkákhoz ajánljuk irodánkkal együttmûködõ profi szakember csapattal rendelkezõ vállalkozóinkat, akik többek között segítségükre lehetnek kõmûves és ácsmunkák, belsõépítészeti munkálatok (gipszkarton, álmennyezet, tetõtér beépítése,…),napelemes rendszerek kiépítésében. Keressen minket bizalommal!


Elhelyezkedés

Szákszend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629905


HASONLÓ INGATLANOK


4 720 000 Ft

Szákszend

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 100m²

21 300 000 Ft

Szákszend

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 48m²

15 900 000 Ft

Szákszend, Dózsa György utca

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 120m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6629905

Az általad megtekintett eladó szákszendi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 079 m². A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 320 513 Ft, ami a szákszendi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Palotai Péter referens a Karakas Zsolt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6629905. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szákszend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.