star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szákszend

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 158 m²

    telek

Vételár:

21,3 millió Ft

Eladó ház Szákszend

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 158 m² telek

  • Eladó ház Szákszend

  • 48m²


Ár:

21 300 000 Ft

Szobák száma
2
Fűtés
házközponti egyedi mérővel

Az ingatlanról:

Szákszenden, a nyugodt falusi táj ölelésében rejtező 2 szobás családi otthon várja új szerető gazdáját.

Az épület vaskos téglafalai a múlt század hatvanas éveinek mesteri munkáját dicsérik, melyet mindvégig gondosan karbantartottak, s mely most már büszkén mondhatja: a rezsi költségek alig érezhetőek.

Stabilitása kifogástalan, falai hűvösek és szárazak. A tető tökéletes állapotban lévő gerendái alatt a fa födém és rajta gondosan megmunkált cserép puhán hívogatja az otthon melegét keresők szívét, a gyermeki kacajokat.

Az utolsó felújítási munkálatok 2023 végén készültek el: mindegyik külső nyílászárót modern műanyagra cserélték, a fürdőszoba pedig új burkolatokat kapott és új zuhanyzó szolgálja a fürdőzés, kényelem és megnyugvás pillanatait.
A hideg, téli napokon az otthon melegségéért vegyes tüzelésű kazán felel, míg a meleg víz ellátását villanybojler szolgáltatja.

A közművek itt nem hiányozhatnak: víz, csatorna és áram bekötve a házban, a gázcsonk a telken belűl található.

A 2158m2 sík terület elegánsan magával hozza az idilli, békés pihenés perceit. A gyümölcsfák jól teremnek, kellemes árnyékot vetnek, az ólak meséket hallatnak a régi időkből, a fúrt kút bőséges kristálytiszta vizet áraszt.
A telek végében található hatalmas gazdasági épület ipari árammal, vezetékes víz ellátással várja a benne munkálkodó gondos kezű új gazdáját.

Ha többet szeretnél megtudni erről az ámbár kicsi, de annál kedvesebb otthonról, állami támogatásokról, vagy jelzáloghitel miatt szeretnél segítséget kérni keress bizalommal a 0630 0855 215-ös telefonszámon!


Elhelyezkedés

Szákszend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6642884


+36 30

Ingatlannet kód: NET6642884

Az általad megtekintett eladó szákszendi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 158 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A családi ház ára 21,3 millió Ft, négyzetméter ára 443 750 Ft, ami a szákszendi átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Hajdú Georgina referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642884. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szákszend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.