star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szalkszentmárton

  • 100 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 075 m²

    telek

Vételár:

26 millió Ft

Eladó ház Szalkszentmárton

  • 100 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 075 m² telek

  • Eladó ház Szalkszentmárton

  • 100m²


Ár:

26 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
5 (3 + 2)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vályog

A beltér:

Szalkszentmárton, családi ház!

Szalkszentmártonon, az 51-es főút felöli részén, 1 szintes, 3 szoba+ 2 félszobás, régi típusú, de felújított családi ház magánszemélytől eladó, a Max-Office Ingatlan iroda kínálatában!

A ház, egy 1075 m2-es telekre épült, melyen a 100m2 alapterületű családi házon kívül, egy 72m2-es melléképülettel is rendelkezik. Az épület vályogból épült, a falazata alulról szigetelt. Az egész ingatlan nagyon hangulatos, a szép tornáccal, rendezett udvarral, az épülethez illő ablakokkal, és a szobákban jó állapotban lévő gerendákkal. A ház akár 2 generáció részére is ideális, nem csak a szobák számát tekintve, hanem, azért is, mert 2 fürdő is ki lett alakítva. Egy ajtó lezárásával el is különíthető a 2 lakrész. Az egyik fél szoba a tetőtérben lett kialakítva, ahová az egyik földszinti szobából jutunk fel. Az ingatlan összközműves. Fűtéséről gáz konvektorok gondoskodnak. Az udvarban külön álló pincével rendelkezik, plusz, tárolásra alkalmas melléképületekkel.
Az ingatlan irányára: 26. millió Ft.
További információkért hívjon bizalommal.
Az Ön ingatlan közvetítője:
.....
.....


Elhelyezkedés

Szalkszentmárton


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6189146


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6189146

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szalkszentmártoni családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 075 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 26 millió Ft, négyzetméter ára 260 000 Ft, ami a szalkszentmártoni átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bartha-Völgyi Anita referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6189146. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szalkszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.