star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szalkszentmárton

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 603 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ház Szalkszentmárton

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 603 m² telek

  • Eladó ház Szalkszentmárton

  • 85m²


Ár:

50 000 000 Ft

Építés éve
2009
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szalkszentmártonban kiváló adottságú 3 szobás családiház csak az OTP Ingatlanpont kínálatában eladó!

A házat saját maguk részére építették a tulajdonosok 2009-ben. A terv átgondolt, optimális terekkel készült, tájolása Dél-keleti. A kivitelezés és anyagválasztás a mai kor követelményeinek is megfelel! A 3 szobás téglaház 85 nm-es, 603 nm-es telken található. Az épületen belül található a fűtött garázs is. A tágas nappaliban egy vízteres kandalló szolgáltatja a meleget az egész házban, a hideg burkolat alatt padlófűtéssel, szobákban radiátorral. A szobák kényelmesek, jól kihasználhatóak. A konyha kényelmes, átgondolt, kamra is csatlakozik hozzá. A fürdő tágas, wc külön helyiségben található. A nyílászárók jól zárnak, redőnnyel ellátottak. Annyira hatékony a fűtés, hogy a gázkazán csak tartalék.

A kertet nagy gondossággal tervezték és építették, telepítették be. Kemence, tűzrakóhely, szauna és egy merülő dézsa is található, egy kerti tó is díszíti a kertet.

Virtuális sétán megtekintheti az ingatlant kívül-belül. Meggyőződhet az otthon érzés kisugárzásról, az átgondolt tervezésről, kivitelezésről. A séta elérhető:

https://app.cloudpano.com/tours/KiwYE4ZbI

A szomszédos 4504 nm-es, szőlő illetve szántó besorolású telek csatlakozik az ingatlanhoz, mely külön megvásárolható. Itt egy telepített akácos biztosítja a tüzifa utánpótlását, található egy szerelőaknával ellátott műhely, néhány kisebb melléképület. Az elektromos áramellátás 3x16 A, mely a házból biztosított.

A település központjától kb. 10 percre található az ingatlan, ahol az óvoda, iskola, bolt, gyógyszertár, posta, orvosi rendelő is megtalálható. A település és a környéke folyamatosan fejlődik. Kiváló kirándulási lehetőséget biztosít a Dunapart, a közelben számos horgászhely található.

A tulajdonos vissza is bérelné az ingatlant. A településen falusi CSOK igényelhető, az ingatlan CSOK.ra alkalmas.

Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel konstrukciókat kínálunk. Legújabb szolgáltatásként ajánlom minden kedves ügyfelem részére az OTP Bank által közvetített Babaváró, CSOK, vagy egyéb kölcsönök intézését. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez. Akár hétvégén is hívható vagyok! Keressen bizalommal!
Érdeklődni: Szlovák Ibolya +36704550993

Referencia szám: M270296-IN


Elhelyezkedés

Szalkszentmárton


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626829


Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6626829

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szalkszentmártoni családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 603 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 588 235 Ft, ami a szalkszentmártoni átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant Szlovák Ibolya referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626829. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szalkszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.