star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szárliget

  • 114 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Szárliget

  • 114 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Szárliget

  • 114m²


Ár:

49 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szárliget rendezett, csendes, egyirányú utcájában eladó egy háromszintes, könnyűszerkezetes családi ház.
Saroktelken rendkívül jó környezetben lévő 2 szoba + nappalis, jó elrendezésű, az elmúlt időszakban folyamatosan felújított ház.
Nappalija és egyik szobája délnyugat felé nagyon jó minőségű, redőnyös, hő- és hangszigetelt ablakokkal rendelkezve világosak és külön bejárattal közelíthetők meg.
A konyha-étkező nincsen elfalazva, szervesen kapcsolódik a nappalihoz. Beépített szekrények és a kényelmes használathoz szükséges beépített gépek jellemzik.
Fürdőszobája ablakos, káddal, mosdóval, WC-vel felszerelt.
Szobái a galériázott nappaliból kiépített lépcsőn felmenve a tetőtérben találhatók.
A Vértes felé panorámás lodzsa és terasz remek panorámával rendelkezik. Újszerű állapotban lévő villanykazánnal központi fűtése, valamint klímás és egyedi kandallós fűtése is kiépített, takarékosan fenntartható, alacsony rezsivel.
Az udvar szinte teljesen sík, hatalmas, rajta garázs-tároló, és zöldfelületek. Minden közműcsatlakozás be van kötve, az áramellátás három fázison fejlesztve lett.
VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES! Elkészítjük a Hiteles Energetikai Tanúsítást. Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége? DÍJMENTES Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára! CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához. Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! Hívjon!

49900000 Ft
Káhn Zsuzsanna 30-2682505

Referencia szám: HZ081882


Elhelyezkedés

Szárliget, Tölgyfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648247


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648247

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szárligeti (Tölgyfa utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 437 719 Ft, ami a szárligeti átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Káhn Zsuzsanna referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648247. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szárliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.