star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szárliget

  • 114 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Szárliget

  • 114 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Szárliget

  • 114m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
3
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Szárliget rendezett, csendes, egyirányú utcájában eladó egy háromszintes, könnyűszerkezetes családi ház. Saroktelken rendkívül jó környezetben lévő 2 szoba + nappalis, jó elrendezésű, az elmúlt időszakban folyamatosan felújított ház. Nappalija és egyik szobája délnyugat felé nagyon jó minőségű, redőnyös, hő- és hangszigetelt ablakokkal rendelkezve világosak és külön bejárattal közelíthetők meg. A konyha-étkező nincsen elfalazva, szervesen kapcsolódik a nappalihoz. Beépített szekrények és a kényelmes használathoz szükséges beépített gépek jellemzik. Fürdőszobája ablakos, káddal, mosdóval, WC-vel felszerelt. Szobái a galériázott nappaliból kiépített lépcsőn felmenve a tetőtérben találhatók. A Vértes felé a lodzsa és a terasz remek panorámával rendelkezik. Újszerű állapotban lévő villanykazánnal központi fűtése, valamint klímás és egyedi kandallós fűtése is kiépített. Az udvar szinte teljesen sík, hatalmas, rajta garázs-tároló, és zöldfelületek. Minden közműcsatlakozás be van kötve, az áramellátás három fázison fejlesztve lett. VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES! Elkészítjük a Hiteles Energetikai Tanúsítást. Megtalálta a megfelelő ingatlant, ám megvásárlásához hitelre van szüksége? DÍJMENTES Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára! CSAK NÁLUNK: EGYEDÜLÁLLÓ LAKÁSHITEL konstrukciók a tőlünk vásárolt ingatlanok finanszírozásához. Jöjjön el egy díjmentes tanácsadásra! Hívjon!
Forduljon hozzám bizalommal: Zovits Tamás ingatlanszakértő, értékbecslő és energetikai tanusító, 06-30-9476720

Referencia szám: HZ081882


Elhelyezkedés

Szárliget, Tölgyfa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645764


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6645764

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szárligeti (Tölgyfa utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 437 719 Ft, ami a szárligeti átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zovits Tamás referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645764. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szárliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.