star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szárliget

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 763 m²

    telek

Vételár:

32,99 millió Ft

Eladó ház Szárliget

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 763 m² telek

  • Eladó ház Szárliget

  • 53m²


Ár:

32 990 000 Ft

Építés éve
1999
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Kizárólag nálunk!Szárligeten, a Béke utcában eladó egy 763 nm-es telken elhelyezkedő, felújítandó családi ház tetőtér beépítési lehetőséggel.A településen egyaránt megtalálható óvoda, iskola, boltok. Közlekedési szempontból kiváló. Vonattal, busszal valamint autóval Tatabánya, Bicske és Budapest is elérhető közelségben van.
A Lux Home Ingatlaniroda Szárliget kínálatából 182501159 számon eladó Szárliget, családi ház jellemzői:- a telek össz.mérete 763 nm, melyen felépítésre került egy összesen 53 nm-es tégla építésű családi ház, mely áll egy szuterénből, egy lakötérből és egy tetőtérből. A telken található egy szerelőaknás garázs, mely 16 nm, valamint melléképületek.- a ház szigetelt, beton födémes, 2 szintből és egy beépíthető tetőtérből áll- a szuterén rész külön bejáratú, melyből egy nyári konyha vagy akár egy külön lakrész is kialakítható- a lakószinten egy előszoba, szoba, konyha, fürdőszoba + wc, nappali és egy kamra található- a tetőtérbe jelenleg kívülről és a kamrán keresztül tudunk feljutni- fűtése gázkonvektorral és egy fatüzelésű kandallóval megoldott- a telken egyaránt megtalálható gyümölcsfa, szőlő, tyúkól, kerti tó, fatároló- locsolás a garázs mögötti gyűrűs kútból biztosítottAmennyiben a Lux Home Ingatlaniroda által kínált hirdetés felkeltette az érdeklődésed, keress bizalommal! Kollégáim díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézéssel állnak rendelkezésedre.Lux Home - Számolj velünk


Elhelyezkedés

Szárliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6621955


Lux Home Ingatlan- és Hiteliroda

Lux Home Ingatlan- és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6621955

Lux Home Ingatlan- és Hiteliroda

Lux Home Ingatlan- és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szárligeti családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 45 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m², míg a hozzá tartozó teleké 763 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 32,99 millió Ft, négyzetméter ára 622 453 Ft, ami a szárligeti átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Papné Pulai Piroska referens a Lux Home Ingatlan- és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621955. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szárliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.