star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szászvár

  • 135 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 221 m²

    telek

Vételár:

28,49 millió Ft

Eladó ház Szászvár

  • 135 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 221 m² telek

  • Eladó ház Szászvár

  • 135m²


Ár:

28 490 000 Ft

Építés éve
1882
Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Szászvár község Baranya megye északkeleti részén, Baranya és Tolna megye határának közvetlen szomszédságában fekszik, Bonyhádtól 12 km-re, az M6-os autópályától 36 km-re, Pécstől 30 km-re. Földrajzilag a Baranyai-hegyhát része a Mecsek keleti lábánál, a Völgységi-patak mellett.
A volt bánya mellett, a régi iskola, 135 m2-es épületét újították fel és alakították ki turista szállásnak, ebben az erdőkkel körül ölelt, csodálatos környezetben. Aszfaltos úton jól megközelíthető, az év minden
szakaszában. Az 1221 m2-es telek nagy része bekerített.
5 éve új tetőt, nyílászárókat, új víz és villanyvezetékeket, burkolatokat, gépesített konyhát , szanitereket, a beton födém alá gipsz karton mennyezetet építettek.
Több, mint 100 méter mély, jó vízhozamú kút biztosítja az épület víz ellátását, mélykúti szivattyúval, házi vízmű rendszerrel.
Áramellátást 3 Kw-os napelem rendszer, szükség esetén 6 Kw-os aggregátor biztosítja.
A meleg vizet villany bojler készíti. Radiátorokon keresztül fatüzelésű kazánnal fűthető a ház.
Szennyvíztárolóval ellátott.
Az épületet női-, férfi és egy mozgáskorlátozott vizes blokk, 1 szoba, konyha, nagy társalgó, ebédlő, fürdőszoba+wc helyiségekből alakították ki. A ház végénél egy fa tároló is található.
Mindazoknak ajánlom, akik a tiszta, friss levegőre vágynak, szeretnek erdei túrákon részt venni, vadászház használatára, akár üzleti célra alkalmas.
Ár: 28,49 Mft. Érd.: +36307374564


Elhelyezkedés

Szászvár, Bányatelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6549830


Dr Horváthné Farkas Edit

Dr Horváthné Farkas Edit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dr Horváthné Farkas Edit

Dr Horváthné Farkas Edit

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6549830

Dr Horváthné Farkas Edit

Dr Horváthné Farkas Edit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dr Horváthné Farkas Edit

Dr Horváthné Farkas Edit

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szászvári (Bányatelep) családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A családi házról 45 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 221 m². További jellemzői: az építés éve 1882, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 28,49 millió Ft, négyzetméter ára 211 037 Ft, ami a szászvári átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Dr Horváthné Farkas Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6549830. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szászvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.