star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szászvár

  • 170 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó ház Szászvár

  • 170 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Szászvár

  • 170m²


Ár:

27 500 000 Ft

Építés éve
1978
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Szászvár község Baranya megye északkeleti részén, Baranya és Tolna megye határának közvetlen szomszédságában fekszik, Pécs és Szekszárdtól 35 km-re, az M6-os autópályától 18 km-re. Földrajzilag a Baranyai-hegyhát része a Mecsek keleti lábánál, a Völgységi-patak mellett.
A Radnóti tömbben kínálok megvételre egy 2 szintes, statikailag kiváló, összesen 170 m2-es családi házat, 720 m2-es összközműves telken, pincével, tárolókkal, ólakkal.
Az épületet a földszinten, garázs, konyha, tároló, lépcsőház, az emeleten 4 szoba, előszoba, közlekedő, fürdőszoba, előtér, wc, padlásfeljáró, erkély és terasz helyiségekből alakították ki.
Vegyes tüzelésű központi, új kazánnal fűthető radiátorokon keresztül és egy vízteres cserépkályha is rendelkezésre áll. A meleg vizet villanybojler készíti.
Az ingatlan vezetékes vízzel, árammal (10-16 A), szennyvíz hálózattal és gáz csonkkal ellátott.
Nagy családosoknak is alkalmas.
A nagyközség nagyon kedvező infrastruktúrával rendelkezik, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelők, vendéglők, patika, rendőr őrs, üzletek, vár kastély, nyári strand, túra lehetőségek teszik vonzóvá a lakosok életét.
Irány ár: 27,9 MFt. Érd.: +36307374564


Elhelyezkedés

Szászvár, Radnóti tömb


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613833


Dr Horváthné Farkas Edit

Dr Horváthné Farkas Edit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dr Horváthné Farkas Edit

Dr Horváthné Farkas Edit

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6613833

Dr Horváthné Farkas Edit

Dr Horváthné Farkas Edit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dr Horváthné Farkas Edit

Dr Horváthné Farkas Edit

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szászvári (Radnóti tömb) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 161 765 Ft, ami a szászvári átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr Horváthné Farkas Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613833. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szászvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.