star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Százhalombatta

  • 104 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 401 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Százhalombatta

  • 104 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 401 m² telek

  • Eladó ház Százhalombatta

  • 104m²


Ár:

85 000 000 Ft

Építés éve
2019
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Budapest vonzáskörzetében keres családi házat jó feltételekkel?

Eladásra kínálunk az M6-os autópálya vonzáskörzetében Budapesttől mindössze 40 percre egy fejlődő ipari városaban egy igényesen kialakított ,energia takarékos modern ingatlan!

A ház jó kialakításának köszönhetően nagy családok számára ideális. A földszinten a tágas étekzőben akár egy nagy asztal is elfér anélkül ,hogy a teret teljesen elfoglalná.

Míg a föltszinten a családi élet zaja és zsivaja lengi be a teret ,addig az emeleten kialakított szobákban a pihenni vágyó nyugodt csendes környezetben vonulhat el.

Nyaranta a felfrissüléshez sem kell órákat utaznia a családnak, hiszen az ingatlantól mindössze 700 méterre találahtó az inponzáns és jól kialakított helyi strand ,valamint egy gyönyörű horgásztó.

Várom a megtisztelő megkeresését !


Elhelyezkedés

Százhalombatta, Tulipán utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6607069


+36 30

Ingatlannet kód: NET6607069


Az általad megtekintett eladó százhalombattai (Tulipán utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 401 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 817 308 Ft, ami a százhalombattai átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Baglyos Zsolt referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607069. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Százhalombatta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.