star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 474 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 421 m²

    telek

Vételár:

350 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 474 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 421 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 474m²


Ár:

350 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Villa Székesfehérvár Öreghegyen!

Székesfehérvár Rózsadombján, az Öreghegyen kínálok eladásra egy villa jellegű, két generációnak is alkalmas ingatlant. A patinás épület 1421 nm-es telken helyezkedik el, amely két utcáról is megközelíthető, s 2006-ban nyerte el jelenlegi formáját. Akkor teljes körű felújításon és bővítésen esett át.
A ház szerkezete 30-as Porotherm falazóblokk, mely külső szigetelést és műgyantás vakolatot kapott. A kontyolt nyeregtető hódfarkú cseréppel fedett, 10 cm-es üveggyapottal szigetelt. Egyedi gyártású hőszigetelt üvegezéssel készült nyílászárok kerültek beépítésre, valamint a burkolatok is megújultak. Az épület áramellátása rézvezetékekkel megoldott, 3 fázis, ipari áram.

Az ingatlanban két lakrész található, amely jelenleg külön-külön közelíthető meg, de össze is nyitható igény szerint. A fűtést és a melegvizet gázkazán biztosítja, radiátoros hőleadókkal. A fűtés két körös, tehát mind a két lakrésznek külön kazánja, mérő órája van. A víz - és áramhálózat is úgy lett kialakítva, hogy igény esetén lehetőség legyen a két lakrészt teljesen külön mérő órákra állítani. Az okos otthon sajátossága, hogy távirányítással is működtethető pl. hűtő-fűtő klíma, a kamerarendszer, a riasztó, a kerti öntözőrendszer stb.

Az ingatlan csendes utcában található, mely zsákutca, így nincs átmenő forgalom, nincs zajártalom. A telek parkosított, fákkal, tujákkal, cserjékkel és virágos növényekkel beültetett. A kert frissességét, sugárzó zöldjét a telepített öntöző rendszer biztosítja, melynek egyik ága látja el a mesterségesen kialakított kertitavat is. A kert ékessége a tavirózsával beültetett koi pontyokkal telepített kerti tó, a mellette elhelyezkedő filagória és grillezésre, sütögetésre kialakított terület. Baráti, családi összejövetelekre kiválóan alkalmas, hiszen amerre a szem ellát mindenhol magas fák, árnyék, csend, madárcsicsergés és nyugalom. A telek körbekerített, mindkét oldalról az elektromos kovácsoltvas kapun közelíthető meg. A ház körbe térkövezett. A teraszról és az erkélyről csodálatos panoráma tárul elénk. Az ingatlan elhelyezkedésének és nagy nyílászáróinak köszönhetően napfényes, világos.
Az autóknak két garázs ad otthont, melyek elektromos kapuval felszereltek. A szuterén szinten található egy szauna, egy bár, és egy boros pince. Nagysága lehetővé teszi, hogy a téli napokon a baráti társaság itt találkozzon, vagy színhelye lehet családi rendezvényeknek is.

Az ingatlant ajánlom családoknak, befektetésnek, mindenkinek, aki exkluzív környezetben szeretne élni.

További kérdés esetén kérem, keressen bizalommal!
Kacsmár Viktória 06 20 77 57 709
kacsmar.viktoria@dh.hu

Referencia szám: HZ057194


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633293


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633293

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 474 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 421 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 350 millió Ft, négyzetméter ára 738 397 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Kacsmár Viktória referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633293. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.