star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Székesfehérvár

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 891 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Székesfehérvár

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 891 m² telek

  • Eladó ház Székesfehérvár

  • 58m²


Ár:

65 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérvár egyik legnépszerűbb részén, az Írók utcájának környékén található ez a felújításra szoruló nappali + 1 szobás, eladó családi ház.

Az épület egy 891 négyzetméteres telken fekszik. Kis előkert és egy szépen füvesített udvar is elfért a ház és a kettő garázs, valamint a melléképületek mellett.

A házban levő 58 négyzetméteren nappali, 1 szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba és spájz található.

A ház 1960-ban téglából épült. A fűtés jelenleg mindenhol gázkazánnal és radiátorokkal van megoldva. A melegvizet villanybojler biztosítja. Elektromos betáplálás 3x20 Amper.

Parkolás 2 darab saját garázsban és az utcán is lehetséges, de természetesen az udvaron is van bőven hely a parkolásra.
Elhelyezkedés szempontjából az egyik legkeresettebb helyen van ez az otthon. A városközpont autóval csak pár perc, mint ahogy az autópálya elérése is. Aki pedig esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, redőnyözött, zöld övezet, melléképület, háromfázisú áram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Székesfehérvár Íróutcák


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6651607


+36 70

Ingatlannet kód: NET6651607


Az általad megtekintett eladó székesfehérvári (Székesfehérvár Íróutcák) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m², míg a hozzá tartozó teleké 891 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 1 120 690 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 44%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651607. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.